'Görevi hak etmedim' dedi! İstifa etti!

Bursa’nın İnegöl ilçesinde 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde AK Parti Belediye Meclis Üyesi seçilen Mehmet Özdamar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla istifa edeceğini duyurdu. Özdamar, açıklamasında işlerinin yoğunluğu nedeniyle partinin seçim çalışmalarına katılamadığını gerekçe gösterdi.

'Görevi hak etmedim' dedi! İstifa etti!
'Görevi hak etmedim' dedi! İstifa etti!
GİRİŞ 05.04.2019 01:33 GÜNCELLEME 05.04.2019 04:49
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Yerel seçimde İnegöl ilçesinde AK Parti'den 27'nci sırada belediye meclis üyeliğine seçilen  Mehmet Özdamar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla istifa edeceği bilgisini paylaştı. Seçimlerde aday gösterildikten sonra işlerinin yoğunluğu nedeniyle AK Parti ilçe teşkilatının seçim çalışmalarına katılamadığını belirten Özdamar, açıklamasında meclis üyeliği görevi hak etmediğini düşündüğünü belirtti. Özdamar, sosyal medyadan istifa edeceğine yönelik yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

 

 

"PARTİMİZİN SEÇİM ÇALIŞMALARINDA BULUNMADIM"

"31 Mart seçimlerinde AK Parti’den Belediye Meclis Üyesi seçildiğim görevimden istifa etmiş bulunmaktayım. Hayatımızda hiçbir makam ve mevki için adaletten vazgeçemeyiz. Yerel seçim süreci başladığı günden ve seçim gününe kadar yaşanan zaman içerisinde işlerimin yoğunluğundan dolayı partimizin seçim çalışmalarında bulunamadım.

 

 

"ONLAR GECE GÜNDÜZ ÇALIŞTILAR BEN YANLARINDA OLAMADIM"

Bütün teşkilatımız ve sayın Belediye Başkanımız Alper Taban bey ve meclis üyesi arkadaşlarımın yanında bulunamadım. Onlar gecelerini gündüzlerine katarak çok çalıştılar. Fakat ben yanlarında olamadım. Bu sebepten dolayı bu görevde olmanın adaletli olmayacağını düşünüyorum ve seçilmiş olduğum bu görevden kendi isteğim doğrultusunda istifa ediyorum. Hak olan bu mücadeleyi verebilecek olan arkadaşımın yolunu açabilmek adına görevimden istifa ediyorum."

YORUMLAR 19
  • vatansever 5 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun sana arkadaş. Bu milletin manevi değerlerine sahip inançlı güzel ahlak sahibi insanları da var. Hak etmediği göreve dalaverelerle gelenler örnek alsınlar.
    Cevapla
  • Mustafa Coban 5 yıl önce Şikayet Et
    Ulan işlerin yoğundu ne diye giriyon bu ise.
    Cevapla
  • Çağrıalp 5 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi daha çok çalışırsın halka hizmet için. Böylece açığı kapatırsın niyetin Halis ise.....
    Cevapla
  • Sevcan İnegöl 5 yıl önce Şikayet Et
    Eğer sebep sadece bu ise tebrikler ne diyelim.Kimsenin haddini bilmediği ,ben bu işe uygun muyum,bu işi kotarabilir miyim diye düşünmediği bir zamanda tebrik ediyorum...
    Cevapla
  • gazipaşa 5 yıl önce Şikayet Et
    bunu keşke anıtkabir ziyaret defterine yazarak deklare etseydin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İran ve İsrail'den yüzyılın tiyatrosu - Gazete manşetleri
WSJ: ABD, İsrail'e 1,3 milyar dolarlık yeni askeri desteğe hazırlanıyor