17 ilçedeki 23 seçim bölgesinde sayım bitti

17 ilçenin 22 seçim bölgesinde geçersiz, birinde ise oyların tamamı yeniden sayıldı. 15 ilçede geçersiz, 8 ilçede ise oyların tamamının sayımı devam ediyor.

GİRİŞ 06.04.2019 08:42 GÜNCELLEME 06.04.2019 09:37
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

AK Parti'nin geçersiz oyların yeniden sayımına ilişkin talebi üzerine İstanbul’un 29 ilçesindeki 76 ilçe kurulunda çalışmalar devam ediyor. 17 ilçede 23 ilçe seçim kurulundaki geçersiz oyların sayımı dün tamamlandı. Sayımı tamamlanan ilçeler şöyle:

 

 

15 İLÇE DEVAM EDİYOR 

Adalar, Bağcılar 1. bölge, Başakşehir, Bayrampaşa, Beykoz, Büyükçekmece 1. bölge, Esenler 2. bölge, Esenyurt 1. ve 2. bölgeler, Eyüp 1. ve 2. bölgeler, Fatih 1.2. ve 3. bölgeler, Kadıköy 3. seçim bölgesi, Sarıyer 1. ve 2. bölge, Sultanbeyli 1. ve 2. bölge, Şile, Kağıthane, Ümraniye, Üsküdar 1. bölge. 

 

 

Oy sayımlarının hâlâ devam ettiği ilçe seçim kurulları şöyle:

Arnavutköy, Beyoğlu, Çekmeköy, Ataşehir, Avcılar 1. ve 2. bölgeler, Bahçelievler, Bağcılar 4. bölge, Beylikdüzü, Beşiktaş, Beyoğlu, Gaziosmanpaşa 1. bölge, Maltepe 2. bölge, Şişli 1. ve 2. bölgelerinde ise oyların sayımı hâlâ devam ediyor. Tüm oyların yeniden sayılması kararı verilen ilçe seçim kurulları: Ataşehir 2. İlçe Seçim Kurulu, Bağcılar 2. İlçe Seçim Kurulu, Çatalca, Kartal 2. İlçe Seçim Kurulu, Maltepe 1. İlçe Seçim Kurulu, Silivri, Sultanbeyli 1. İlçe Seçim Kurulu, Tuzla.

YORUMLAR 16
  • aynen 4 yıl önce Şikayet Et
    hirsizlarin tehtitlerine boyn eymeyiz oylar hepsi sayilsin yada secim iptal edilsin icerden disardan pisigolejik basgi yapanlarin azinin cevabini vermeliyiz isiracak kopek havlamaz chp bu miletin oyuna talipse ozaman huriyetinede sahip olsun sokak catismasi icinmi milet ona oy vermis bu sorumsuzlugu yapamaz kanun neyse o dur herkes hakini aramali haksizlik yapanda haddini bilmeli milet kimsenin oyuncsgi deyil
    Cevapla
  • Kürt 4 yıl önce Şikayet Et
    YSK gözden geçirilmeli ki veri nasıl girilir öğrensin hain sürüleri
    Cevapla
  • Yusuf 4 yıl önce Şikayet Et
    bugün bir alış dükkan alış veriş de yan dükkan da konuşulanlara kulak misafiri olamamak pek mümkün değil di gayet herkesin duya bileceği şekilde konuşuluyor du çünkü. " Şeçim de Oyların çalınması ile ilgili konuşuluyor du. Bu kişilerden biri "Bu CHP için Sadece bir iktidar savaşı değildir bu Savaş Türkiye' yi DİKTATÖR den kurtarmak için Kemalistlerin verdiği bir savaştır Bazen durumlar da Savaşı kazanmak için ahlaki olmayan meseleler yapılmak zorunda kalınır MÜBAH olur..." Burdan anlaşılan konu ortada OYLAR Çalındı diyen sadece AKP Seçmeleri değil OYLARI çaldık diyen CHP liler için bir savaş ve OYLAR bir silah olmuş.
    Cevapla
  • Tuba 4 yıl önce Şikayet Et
    En büyük kemalist düşmanı şuanki chp'nin bizatihi kendisidir. Dışarda arayıp yorulmalarına gerek yok..
    Cevapla
  • Halim 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar bu haltı yerken hiç istihbarata takılmamışlar mı bu sorunun cevabını birileri vermeli . REİS in işi çok zor ALLAH Yardım etsin .
    Cevapla
  • cemil 4 yıl önce Şikayet Et
    chp nerede ne kadar usulsüzlük olduğunu çok iyi bildiği için kendi aleyhine olacak yerlere itiraz ediyor, belkide hedef şaşırtıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!