Mansur Yavaş ve Tunç Soyer mazbatalarını aldı

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunu gösteren mazbatayı aldı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Tunç Soyer mazbatasını aldı.

GİRİŞ 08.04.2019 11:14 GÜNCELLEME 08.04.2019 13:49
Bu Habere 80 Yorum Yapılmış

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer mazbatalarını aldı.

 

 

YAVAŞ'TAN AÇIKLAMA: HERKESE HİZMET ZAMANI

Mazbatasını alan Yavaş şunları söyledi: "Ankara halkı 5 yıllığına bizi görevlendirmiştir. Buna layık olmaya çalışacağız. Ankara'yı huzur ve bereketin başkenti yapacağız. Diğer ülkelerin başkentleriyle yarışacak bir başkent yaratacağız. Seçim bitti, seçimde olanlar geride kaldı."

 

 

TUNÇ SOYER DE MAZBATASINI ALDI

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de mazbatasını aldı.

YORUMLAR 80
  • Kara 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu açıklamayı bütün chp lilere, ip..lere, fetöristlere, kısaca gercegi görmek istemeyen tüm ileri zekalılara gösterin.Cumhurbaşkanının Yargı elinde, ysk elinde istedigi karari cikartiyor diye yorum yapan, sokaklarda böğüren geri kafalıların gözüne sokun.Yargıya, YSK ya hiç bir müdahale olmadığının Ap açık göstergesi değil mi bu a be körler.? Adam Cumhurbaşkanı, sizin dediğiniz gibi olsaydı, istese, sizin gibi hırsız olsa, istediği ili, ilçeyi kazanmaz mıydı a be fikirsizler.
    Cevapla
  • bilal 5 yıl önce Şikayet Et
    terorist merakli cokmus ankarada
    Cevapla
  • Lale 5 yıl önce Şikayet Et
    Seçim öncesi pek bi inşallahlar hayırlısı demeler. Ben bunlara oy vermeyen onca kardeşime acıyorum gerçi demokrasi işte bir oy fazla alan başa geçiyor Rabbim yardımcımız olsun Reis gitsin de ister hırsız ister uğursuz ister Yunan ister Amerika gelsin diyenler bugün bayram ediyor
    Cevapla
  • Adler 5 yıl önce Şikayet Et
    Ey Ankaralilar hedefiniz neyidide Bunu seçdinizde ne bekliyorsunuz. Dahami cok iş yapacak bekle ğör deneme tahtasi .
    Cevapla
  • Galip 5 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlı olmasın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak