Bakanlık dev operasyonu duyurdu

İçişleri Bakanlığından, uluslararası sularda yapılan "Birlik Operasyonu"nda yaklaşık 5 ton toz esrarın ele geçirildiği bildirildi. Ayrıca operasyon kapsamında 13 kişinin de gözaltına alındığı açıklandı.

GİRİŞ 15.04.2019 12:20 GÜNCELLEME 15.04.2019 12:36
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada “Trablus/Libya'ya 78 deniz mili, Staks/Tunus’a 150 deniz mili ve Türkiye’ye yaklaşık 750 deniz mili (1390 km) mesafede uluslararası sularda icra edilen operasyonda  5 ton  toz esrar ele geçirildi” denildi.

BAKAN SOYLU 'MUHTEŞEM OPERASYON' DİYE DUYURMUŞTU

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, uluslararası sularda "muhteşem" bir uyuşturucu operasyonu yapıldığını belirterek, 4 aylık takip sonucu düzenlenen operasyonun ayrıntılarını Bakanlığın açıklayacağını bildirmiş ve, "Uluslararası sularda muhteşem bir uyuşturucu operasyonu daha. Emniyet, jandarma, sahil güvenlik, narkotik dairesi ve İzmir emniyetini tebrik ediyorum. 4 aylık takibin ayrıntıları ve sonucunu Bakanlığımız açıklayacak." ifadelerini kullanmıştı
 

 

 

YORUMLAR 17
  • ist 4 yıl önce Şikayet Et
    depolarda ne olacağı belli degil avrupa ülkelerine el altından satın gitsin
    Cevapla
  • belde 4 yıl önce Şikayet Et
    emniyet teşkilatımız ve güvenlik güçlerinin en verimli dönemleri. Allah başımızdan eksik etmesin böyle Soylu bir bakanımız var. güvenlik konsepti değişti artık, suç mahallinde kişi ve örgütler karşılanıyor ve anında müdahale ediliyor. eski anlayışın tam tersi oluyor. önceleri dışa dönük güvenlik pek çalışamıyordu. şimdi güvenlik politikası değişti. Allah milletimizi memleketimizi kötü niyetli güç ve odakların şerrinden korusun.
    Cevapla
  • esas 4 yıl önce Şikayet Et
    Akdenizde biz varızın ilanıdır bu. Devam
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    emniyet tam gaz çalışıyor.
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Dünyanın ülkelerine kendimizi insanlık adına çalışmalarımızın en güzel örnekleri ve mücaadelesidir. İyi bir izlenim bırakmak. Teröristleri yok etmek uyuşturucu vb zararlı unsurlarla mücaadelede dünyaya örnek bir devlet olmaktır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi