HDP’li Selim Sadak, adli kontrolle tahliye edildi

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde terör örgütü PKK/KCK'nın propagandasını yaptığı iddiasıyla tutuklanan Siirt eski Belediye Başkanı ve Demokratik Toplum Kongresi (DTK) üyesi Selim Sadak, adli kontrol kararıyla tahliye edildi.

HDP’li Selim Sadak, adli kontrolle tahliye edildi
HDP’li Selim Sadak, adli kontrolle tahliye edildi
GİRİŞ 16.04.2019 16:42 GÜNCELLEME 16.04.2019 16:42
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

10 Mart günü yerel seçim çalışmaları kapsamında Viranşehir HDP İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinliğe HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli ile katılan Selim Sadak, buradaki konuşmasında, terör örgütü PKK/KCK'nın propagandasını yaptığı iddiasıyla gözaltına alındı ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Siirt eski Belediye Başkanı ve DTK Üyesi Selim Sadak, avukatlarının itirazı üzerine bugün Şanlıurfa 6'ncı Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen ara duruşmada adli kontrol şartı getirilerek tahliye edildi.

 

YORUMLAR 8
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl bir özgürlük. Adam terör propagandası yapıyor bunu görmezden gelerek salıveriyoruz. Zaten yıllardır ülkede terörün siyasi kanadı olarak aktifler. Neden hala göz yumuyoruz? Gözümüze baka baka özerklikten bahseden bunlar değil mi? Bu kadar özgürlük çok fazla. Ülke parçalandığında mı uyanacağız? Yapmayın.
    Cevapla
  • Vatansever 5 yıl önce Şikayet Et
    Artık Adalette şaştı galiba. Allah sonumuzu hayır eylesin..
    Cevapla
  • Ozan elazığ 5 yıl önce Şikayet Et
    Kim bu savcı hakimler terör propagandası yapan neden serbest bırakılıyor
    Cevapla
  • Uzun Adam 5 yıl önce Şikayet Et
    Ya ben 30 sene önceden tanırım adamı bir numaralı TÜRKİYE düşmanı nedense hep tutuklanır dışarı çıkar neden acaba bu nedendir.Ben yıllardır anlamış değilim böyle insanlara birde emekli vekillik ve emekli belediye başkanlık parası verilir neden aslında tüm mal varlığına el konulup hiç bir şekilde hapisten çıkarılmamalı güneş görmemeli TÜRKİYE yi sevmeyenin bu ülkede işi olamaz.
    Cevapla
  • ihsan 5 yıl önce Şikayet Et
    rezalet içeri niye alınmadı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
BMGK'de tarihi Filistin oylaması! ABD tarihe geçecek kararı veto etti!
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi