Hazırlıklar başladı! AK Parti'de kritik toplantı...

AK Parti’nin 26-27-28 Nisan tarihlerinde gerçekleştireceği Kızılcahamam kampında 31 Mart yerel seçimlerinin sonuçları derinlemesine ele alınacak.

Hazırlıklar başladı! AK Parti'de kritik toplantı...
Hazırlıklar başladı! AK Parti'de kritik toplantı...
GİRİŞ 20.04.2019 07:12 GÜNCELLEME 20.04.2019 07:23
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İl Başkanlıkları ve partinin yetkili organları kamp için raporlar hazırlamaya başladı. Bu raporlar Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sunulacak ve kampta raporlarla ilgili değerlendirmeler yapılacak.

AK Parti’nin kampta ele alacağı en önemli başlık ise terörden temizlenen bölgelerde elde edilen sonuçlar olacak.  AK Parti’nin oylarını arttırdığı ve 40 belediyeyi HDP’nin elinden aldığı Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ne ilişkin özel bir rapor hazırlanacak. Hazırlanan raporda bölgede oy artışı ve kazanılan belediyeler tek tek ifade edilecek. Özellikle terör destekçisi belediye başkanlarının yerine atanan kayyumların çalışmalarının seçim sonuçlarına etkisi değerlendirilecek.

Kayyum olarak atandıktan sonra aday olan ve seçimi kazanan isimlerin gerçekleştirdikleri hizmetlerin özeti de bu rapor içerisinde yer alacak. Terör örgütünün kendisine simge olarak belirlediği bazı belediyelerin AK Partili isimler tarafından kazanılması da önemli bir adım olarak ele alınacak.  Bu belediyelere yönelik bundan sonra atılacak adımlar da raporda özetlenecek.

Türkiye

 

 

YORUMLAR 4
  • C.Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    31 Mart seçimleri Fetö kapsamına alınsın! .yoksa Halk şu an infial içinde, Ysk,ya, Yargıya Güven bitmiştir.
    Cevapla
  • Aksaraylı 4 yıl önce Şikayet Et
    İyi maçlar dilerim.
    Cevapla
  • Ali B. 4 yıl önce Şikayet Et
    Göreceksiniz, dağ fare doğuracak.
    Cevapla
  • Aksarayli 4 yıl önce Şikayet Et
    Enine boyuna dikinede baksanız aday belirleme standartız yok. yakında kimse aday adayı bile olmayacak, nasılsa merkezden biri atanıyor diyecekler.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!