Canan Kaftancıoğlu'ndan Selahattin Demirtaş itirafı

CHP’li Canan Kaftancıoğlu, “terör örgütü yöneticiliği”, “terör örgütü propagandası yapmak” ve “halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik” gibi suçlardan yargılanan HDP’nin eski Eş Başkanı Selahattin Demirtaş’a yönelik güzellemelerine devam etti.

Canan Kaftancıoğlu'ndan Selahattin Demirtaş itirafı
Canan Kaftancıoğlu'ndan Selahattin Demirtaş itirafı
GİRİŞ 26.04.2019 16:46 GÜNCELLEME 26.04.2019 16:46
Bu Habere 114 Yorum Yapılmış

CHP’nin İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, terör örgütü PKK’nın siyasi kanadı HDP’nin eski Eş Başkanı Selahattin Demirtaş’la ilgili güzellemelerini sürdürdü.
 
BBC Türkçe’nin sorularını yanıtlayan Kaftancıoğlu, Demirtaş’ın “sandığa gidin” çağrısını çok kıymetli bulduğunu belirterek, “Faşizme karşı omuz omuza mücadele ettik.” diye konuştu.
 
Terör örgütü PKK propagandası yaptığı ve halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik ettiği gerekçeleriyle yargılanan Selahattin Demirtaş’ın “demokrasi için faşizme karşı mücadele ettiğini” söyleyen Kaftancıoğlu, “Yıllardır sokaklarda hep söylediğimiz bir slogan vardır, bu defa faşizme karşı omuz omuza mücadele ettik.” ifadelerini kullandı.
 
HDP’nin özellikle Türkiye’nin batısında CHP’li adaylara verdiği destek ve Demirtaş’ın sandık çağrısıyla ilgili konuşan Kaftancıoğlu, “HDP seçmeni üzerinde oldukça etkili olduğunu düşünüyorum. İktidara kaybettirmek için böyle yapacaklarını söylemişlerdi. Olması gereken de buydu.” sözlerini kullandı.
 
“PİŞMAN DEĞİLİM”
 
Ankara 19. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya Edirne F Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumundan SEGBİS aracılığıyla katılan Selahattin Demirtaş, bugün yaptığı açıklamada, terör örgütü PKK’nın elebaşı Abdullah Öcalan’a “Kürt halkının önderi” dediği için pişman olmadığını ve bundan geri adım atmayacağını söyledi.
 

YORUMLAR 114
  • m. Ali Efendiler 4 yıl önce Şikayet Et
    Bağımsız Türkiye Cumhuriyeti Devletinden , Müslüman Türk Milletin'den rahatsız olan kim varsa FAŞİZMİN TELLALLIĞINA SOYUNAN, ama lafla da faşizme karşı gibi görünen VESAYET SEVER TERÖR SEVİCİ, TETİKÇİ, KİRALIK, insanlıktan nasipsiz, dayatmacı zorbalardır... Emperyalizmin çapulcu uşaklığını özümseyen, milli ve yerlilik düşmanları TAŞ DEVRİ KALINTILARI ne kadar FAŞİST DEĞİLLERDİR?
    Cevapla
  • MAHO AĞA 4 yıl önce Şikayet Et
    Faşist faşist kim bu faşist insanları öldürenmi yoksa güldürenmi.canancık şunu bir anlatıver he.
    Cevapla
  • hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    o kesim pkk ile iç içe olmayı içine sindirmiş. Amacımıza ulaşalım da türkiye yıkılsın parçalansın umurumuzda değil modundalar
    Cevapla
  • Yörük 4 yıl önce Şikayet Et
    Küfür tek millettir.İçinde ne varsa dışarı çıkarıyor.Bunlardan faydalı bir söz,davranış beklemek ahmaklıktır.
    Cevapla
  • C.Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Keser döner Sap döner bir gün gelir Hesap döner!.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil