Kılıçdaroğlu'nun 134 bin oy hesabı

'Hilesiz' yapılacak seçimleri kaybetme korkusu yaşayan CHP, 31 Mart'ta İstanbul'da DSP ve SP adaylarına verilen yaklaşık 134 bin oyun peşine düştü. DSP Genel Başkanı Önder Aksakal ise "CHP'nin çizgisi Atatürk'ün kurduğu ilkelerle bağdaşmıyor. CHP, partimizi yok sayarak hiçbir yere varamayacağını anlamış olsa gerek." açıklamasında bulundu.

Kılıçdaroğlu'nun 134 bin oy hesabı
Kılıçdaroğlu'nun 134 bin oy hesabı
GİRİŞ 09.05.2019 06:45 GÜNCELLEME 09.05.2019 06:52
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kılıçdaroğlu, YSK'nın iptal kararı sonrası Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nu ararken, CHP genel başkan yardımcıları Seyit Torun ve Oğuz Kaan Salıcı da 31 Mart öncesi kavgalı oldukları Demokratik Sol Parti'ye bir ziyarette bulundu.

 

 

CHP heyetiyle görüşen DSP Genel Başkan Yardımcısı Hasan Erçelebi, partinin İstanbul adayı Muammer Aydın'ın adaylıktan çekilip çekilmeyeceği sorusuna "Kurulları toplayıp değerlendireceğiz" cevabı verdi.

DSP'DEN ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMA

 

 

Sürece ilişkin Yeni Şafak'a konuşan DSP Genel Başkanı Önder Aksakal ise "CHP'nin çizgisi Atatürk'ün kurduğu ilkelerle bağdaşmıyor. CHP, partimizi yok sayarak hiçbir yere varamayacağını anlamış olsa gerek. DSP'yi yok sayarak bir yere varmanın imkanı yoktur" diye konuştu.

Kendisini Kılıçdaroğlu'nun aradığını bildiren SP Genel Başkanı Karamollaoğlu ise "Biz kararımızı geniş bir istişareden sonra vereceğiz" şeklinde konuştu. 31 Mart seçimlerinde İstanbul'da SP 1,2 oranında oy alarak 103 bin 300 rakamına ulaşmış, DSP ise 30 bin 817 oy sayısıyla 0,4'te kalmıştı.

YORUMLAR 3
  • Ayder Ayder 4 yıl önce Şikayet Et
    DSP ,saadet CHP ile ittifak yapmamalı,DSP,CHP ile hareket ederse, Atatürk e ihanet etmiş olur,saadete,gelince,Erbakan'a ihanet etmiş olur .reis Erdoğan,bahçeli günlerce beka beka beka deyip durdu.gördünüzmü bekayı,,elin gavurun kapıda bekliyor,türkiye zayıfladı karışım diye.seçim yenilendi diye ,dalkavuklar,hemen Türkiye'ye saldırıya geçtiler .oysaki yakın zamanda Avrupa'da da seçimler yenilendi.istanbul kısa bir zaman el değiştirdi ne oldu,35 yıldır yapılan kitap fuarı kaldırıldı ,teravih namazına denk gelen konser ve vs.istanbul halkı iyi düşünüp ona göre oy versin.istanbula akp yaraşır
    Cevapla
  • aek 4 yıl önce Şikayet Et
    dsp şimdilik boş yapıyor. birleşirler her türlü.
    Cevapla
  • ademx 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir defa da hayatınızda omurgalı siyaset yapın bu Memleket ne yaptı da size AB ye ABD ye şikayete koştunuz.Ekmek verdi su verdi makam verdi mevki verdi oda olmadı vekillik verdi birdefa da şu toprağın altında yatan şehitlerin arkasında durun .
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de gelecek sezonun şimdiden biten transferleri
Katil İsrail gece sivllerin olduğu çadırı vurdu! Hepsi çocuk...