CHP'nin adayı İmamoğlu'nun içki ruhsatı aldığı ortaya çıktı

CHP’nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu’nun ortağı olduğu Park Teras AVM’ye özel izinle içkili mekan ruhsatı aldığı ortaya çıktı. Aralık 2016’daki meclis toplantısında Beylikdüzü’nde yeni içkili eğlence mekanlarına ruhsat verilmesi gündeme getirildi. Söz konusu AVM, içkili mekanların toplandığı Anadolu Caddesi’nde olmamasına rağmen CHP’lilerin oylarıyla ruhsat verildi.

CHP'nin adayı İmamoğlu'nun içki ruhsatı aldığı ortaya çıktı
CHP'nin adayı İmamoğlu'nun içki ruhsatı aldığı ortaya çıktı
GİRİŞ 18.05.2019 06:38 GÜNCELLEME 18.05.2019 09:25
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Eüpsultan’da Kur’an okuyarak kameralar önünde muhafazakar tabana oynayan CHP’nin İBB Başkan adayı Ekrem İmamoğlu’nun, Beylikdüzü’nde bir AVM’nin ortağı olduğu ve özel bir düzenleme ile AVM’ye içkili mekan ruhsatı aldığı ortaya çıktı.

 

 

VİDEO KAYDI ORTAYA ÇIKTI

Ekrem İmamoğlu’nun Beylikdüzü Belediye Başkanı olduğu dönemde yönettiği bir belediye Meclis toplantısında çekilen videoda AK Parti Grup Başkanvekili Mücahit Birinci, İmamoğlu’nun özel bir düzenleme ile kendi ortağı olduğu Beylikdüzü’ndeki ‘Park Teras AVM’ye’ içkili mekan ruhsatı vermeye çalıştığını belirterek tepki gösteriyordu.

 

 

İÇKİ RUHSATI İÇİN AYRICALIK

Yeni Şafak o toplantıda yaşananların peşine düştü. 05.12.2016’da gerçekleştirilen toplantıda belediyenin Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü’nün 03.11.2016 tarih ve 405037 sayılı teklifi masaya yatırıldı. Teklif, Beylikdüzü’nde yeni içkili eğlence mekanlara ruhsat verilmesi talebini içeriyordu. Ancak teklifte içkili mekanların toplandığı Anadolu Caddesi’nde yer almamasına rağmen ‘Park Teras AVM’nin de ruhsat kapsamına alınmak istenmesi dikkat çekti.

ORTAKLIĞINI İTİRAF ETTİ

Oturumda söz alan AK Parti’li Mücahit Birinci, Park Teras AVM’nin Ekrem İmamoğlu’na ait olduğunu belirterek teklife tepki gösterdi. Birinci ayrıca içkili mekanlarının ilçenin içlerine taşınmasına tepki gösterdi. AVM’ye ortaklığı olduğunu kabul eden Ekrem İmamoğlu ise “Ortaklığım var gizlemiyorum. Beylikdüzü’nda bir çok yerde ortaklığım var” dedi.

İMAMOĞLU’NUN AVM’Sİ ARTIK İÇKİLİ

Konuşmalar sonrasında teklif CHP’lilerin oyları ile kabul edildi. AK Parti ise teklife ret oyu verdi. Daha sonra kaymakamlığın da karşı çıkmasına rağmen kılıfına uydurularak AVM’ye ruhsat alındı. Önceki gün görüntülediğimiz AVM’de içkili eğlence yerleri faaliyet göstermeye devam ediyor.

Yeni Şafak

YORUMLAR 44
  • Halil 4 yıl önce Şikayet Et
    Beylikduzunde bircok yerde ortakligim var demisse ??!! 1 niye ozellikle beylikduzu 2.si nerden geliyor bu derenin suyu diye bir soran milletvekili olurmu acaba o mecliste ???
    Cevapla
  • İsmail 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne güzel İstanbul.
    Cevapla
  • MÜMTAZ 4 yıl önce Şikayet Et
    İmamoğlu bir proje nokta.........
    Cevapla
  • Teo 4 yıl önce Şikayet Et
    Gerçek ismide "Müdafa", imamoğlu takma.
    Cevapla
  • osmanoğlu2023 4 yıl önce Şikayet Et
    cahiliye dönemindede içki içiliyordu... bunların elinde bir arpa boyu yol katedemeyiz! ahlaksızlar!
    Cevapla
  • Hadi be ordan 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye genelinde içki yasaklandı dabi bu mu sattırıyo.
    Cevapla
  • Alper 4 yıl önce Şikayet Et
    İçki yanlış tamam da su siyasilerin ortağı olduğu yerler çok ciddi araştırılmalı .para ile mi ortaklar yoksa çıkar ortakligi mi yapmışlar ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Muhittin Böcek'in tek kozu CHP seçmenini bile irite ediyor
B sınıfı ehliyet değişiyor! İşte kullanabileceğiniz 125 cc motosiklet modelleri