Soylu: Tüm sandıklar açılsa 23 Haziran'a gerek kalmazdı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Biz hakkımız savunmayalım mı yani? Biz bütün sandıkları açın dedik. Açtılar mı? Hayır. Açılsaydı 23 Haziran'a gerek olmazdı" dedi.

Soylu: Tüm sandıklar açılsa 23 Haziran'a gerek kalmazdı
Soylu: Tüm sandıklar açılsa 23 Haziran'a gerek kalmazdı
GİRİŞ 26.05.2019 09:03 GÜNCELLEME 26.05.2019 09:03
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta Şebinkarahisar Ocaktaşı Köyü Sosyal Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen sahur programında vatandaşlarla bir araya gelen Soylu, ramazan ayının Türkiye'yi bir arada tutan en önemli değerlerden biri olduğunu kaydetti.

Soylu, Türkiye'nin çok kuvvetli bir medeniyete sahip olduğuna vurgu yaparak "Biz, bu topraklarda var olduğumuz günden itibaren, hiç kimseyi kendi etkinliğine almayan, her millete ve her ülkeye katma değer üreten, hesabı olmayan, hasbi olan bir milletiz. Yoksa bugün bu kadar senaryoların, oyunların bizi çökertmemesi mümkün değildi." diye konuştu.

Kendisinin Savunma Sanayi İcra Kurulunda görev yaptığını hatırlatan Soylu, şunları söyledi:

"Kurulda öyle şeyler yapıyor, öyle kararlar alıyor, öyle şeyler geliştiriyoruz ki size anlatsam sevinçten sabahlara kadar uyku uyumazsınız. Biz bugün başka bir noktadayız. Dünyanın en büyük barajını, tünelini yapıyoruz. Dünyanın en büyük havalimanını yaptık. Biz bir tercihte bulunduk, bu tercihin bir sebebi var; Türkiye'nin altyapısını tahkim etmek ve ayaklarını sağlam basabileceği bir zemin oluşturabilmek. Türkiye bir fiskeyle yere düşmesin istiyoruz." 

"Ben hayatımda böyle bir seçim görmedim"

31 Mart tarihinde yapılan yerel seçimlere de değinen Bakan Soylu, Ankara, Antalya gibi bazı illerde seçimi kaybettiklerini, "başımızın üzerine" diyerek milletin tercihine saygı duyduklarını söyledi.

Soylu, İstanbul seçimlerinde ise haksızlığa uğradıklarını belirterek "Ben çocukluğumdan itibaren bu işin içerisindeyim. İlçe seçim kurulu üyeliği, gençlik kolları başkanlığı, il ve ilçe başkanlığı, milletvekilliği ve bakanlık yaptım. Ben hayatımda böyle bir seçim görmedim. Bir seçim sonucuna itiraz edilir de, sandıkların yüzde 10'u açılır da fark 29 binden 13 bine mi düşer?" şeklinde konuştu.

Seçim sonuçlarına neden itiraz ettiklerini anlatan Soylu, "Biz hakkımız savunmayalım mı yani? Biz bütün sandıkları açın dedik. Açtılar mı? Hayır. Açılsaydı 23 Haziran'a gerek olmazdı." dedi.

YORUMLAR 2
  • Ekremus 4 yıl önce Şikayet Et
    Ekremus imamus ağladı durdu mazbatamda mazbatam diye İstanbul il seçim hakimi emekli olmak için başvurmuş onun cezasını vermek lazım ....
    Cevapla
  • Metın 4 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle doğru
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'den İmamoğlu'nu zora sokacak seçim çalışması! "Buradan itiniz"
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...