Kanal 7'ye 'zavallı' diyen İmamoğlu kendisi zavallı durumuna düştü

PKK konusunda kendisine sokakta tepki gösteren vatandaşa sinirlenen CHP adayı İmamoğlu, hızını alamayıp, soru soran Kanal 7 muhabirine işaret ederek 'zavallı medya' dedi. Sinirinden yerinde duramayan, gidip gidip gelerek vatandaşa laf yetiştirmeye çalışan İmamoğlu, genç vatandaş karşısında zavallı durumuna düştü.

GİRİŞ 29.05.2019 19:22 GÜNCELLEME 29.05.2019 19:57
Bu Habere 123 Yorum Yapılmış

CHP'nin İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu, "zavallı medya" diyerek Kanal 7'ye hakaret etti.

 

 

VATANDAŞIN TEPKİSİNE ÇOK SİNİRLENDİ

İmamoğlu'nun, önceki gün Habertürk TV'de katıldığı canlı yayında PKK/FETÖ terör örgütlerine yönelik bir soruya verdiği cevap büyük tartışmaya yol açmıştı.

 

 

Arnavutköy'deki seçim çalışması sırasında bir vatandaş İmamoğlu'na, canlı yayındaki "gelin Türkiye'yi birlikte yönetelim" sözlerini hatırlattı.

İMAMOĞLU'NDAN VATANDAŞA: UKALALIK YAPMA BANA!

Genç vatandaştan aldığı PKK tepkisi karşısında sinirleri bozulan İmamoğlu, "ukalalık yapma bana" diyerek küçümsercesine tahrik edici bir hareket yapıp yüzüne hafifçe birkaç kez vurdu.

SİNİRİ BİR TÜRLÜ GEÇMEDİ, GİDİP GİDİP GERİ GELDİ

Siniri bir türlü geçmeyen İmamoğlu, giderken durdu ve geri dönerek laf atmaya devam etti. Vatandaş da bu sırada İmamoğlu'na, şehit cenazelerinde CHP'lilere gösterilen tepkiyi hatırlattı. İmamoğlu ise kızgın bir şekilde gence "yazık sana, yazık sana, yazık sana" diyerek cevap verdi.

O SÖZLERİ HABER BİLE YAPMAYAN KANAL 7'Yİ HEDEF ALDI

İmamoğlu bu sırada hızını alamayarak Kanal 7'yi hedef aldı. O ana kadar Habertürk'teki tartışılan sözlerini haber bile yapmayan Kanal 7'ye hakaret etti.

"ZAVALLI MEDYA" DEDİ, ZAVALLI DURUMA DÜŞTÜ

İmamoğlu, vatandaşla tartışırken Kanal 7 mikrofonunu göstererek "bak zavallı medya bile, zavallı medya bile..." ifadelerini kullandı.

İmamoğlu'nun programlarını takip eden ve sorular soran Kanal 7 muhabirinden rahatsız olan CHP adayı, sorulara sinirlendi.

Sakinliği bir anda kaybolan ve gerçek yüzünü gösteren İmamoğlu, Kanal 7'nin şahsında bütün meydayı hedef aldı.

YORUMLAR 123
  • Zaza Elazığ 4 yıl önce Şikayet Et
    İmam oglu gökten zembille gelmemişya oda kim oluyo vatandaş cevabını versin ismini bile Ülkemde duyömadıgım biri ne işyapar bilmem ateş alsa ne yazar kanal 7 diyi tehtit edeceklerine kendi pkk dhkpc kck tehtit etsin haber kanalına onun gücü yetmez küçük lokma oda kim imam oglu zurnanın son deliyi geçin kayde almayın insan sanırlar sonra
    Cevapla
  • Mustafa Aytaç 4 yıl önce Şikayet Et
    yavuz hırsız bu sefer ev sahibini bastıramayacak.
    Cevapla
  • EROL 4 yıl önce Şikayet Et
    Ekrem yavuz hırsız gibi, ev sahibini bastırmaya çalışıyor. her zaman yaptığı gibi. aslında ona şu soruyu kimse sormuyor. Ekrem senin sahibin kim. sen kimin uşağısın. kime hizmet ediyorsun. seni burlara kim getirdi....
    Cevapla
  • tek başına 4 yıl önce Şikayet Et
    bu videoyu izledim. eko karşısında ki genç kardeşimi tebrik ediyorum kutluyorum ve Allah' ın Selamı Rahmeti Bereketi üzerine olsun diyorum. imdi eko merak ediyorum tek başına, yanında o koruma orducuğun olmadan aynı tavırları yapıp, aynı kelimeleri kullanıp, o Vatansever gencin yüzüne o küçümseyen, aşağılayama çalışan, insanın canını sıkan, moralini bozan, hafif tokatları indirebilir misin çok merak ediyorum. esasen sen eko orada kendini aşağıladın.
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Öfkesinden cocuga tolatladi,kimse o tokati o anda devdiginden attigina inanmadi,cocuga susturmak icin yapti
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Saldırıdan sonra Putin'den savaş açıklaması: Meşru hedef sayacağız!
Seçim için hazırlıklar tamam! İlk önce o şehirlerin sonuçları gelecek