MHP'den İstanbul atağı! Seçimden 3 gün önce...

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerine destek vermek üzere teşkilat olarak İstanbul'a gideceklerini belirterek, "İzmir teşkilatı olarak seçimden 3 gün önce 100 avukatla gidip İstanbul'un anahtarını şer ittifakından almadan gelmeyeceğiz." dedi.

MHP'den İstanbul atağı! Seçimden 3 gün önce...
MHP'den İstanbul atağı! Seçimden 3 gün önce...
GİRİŞ 05.06.2019 18:03 GÜNCELLEME 05.06.2019 18:15
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Şahin, partisinin Kültür Park içerisindeki Göl Gazinosu'nda düzenlendiği bayramlaşma programında yaptığı konuşmada, herkesin bayramını kutladı.

 

 

Cumhur İttifakı'nın 31 Mart'daki yerel seçimlerden zaferle çıktığını 1440 belediyenin 1013'ünü kazandığını aktaran Şahin, partisinin ise oy ve belediye başkanlığı sayısını yükselttiğini ifade etti.

'OLANLARINI TEK TEK DEVREYE SOKTULAR'

Şahin, "şer cephesinin yıkıcı planlarını tek tek devreye soktuğunu, İstanbul seçimlerinin bunlardan bir tanesi olduğunu" savunarak, şöyle konuştu:

 

 

"Eğer gafil olsaydık, eğer kararlılığımızı ortaya koymasaydık İstanbul'da oynanan oyun bütün Türkiye'yi esir edecekti. Pensilvanya'dan Brüksel'e Berlin'den İsrail'e kadar, Washington'dan Londra'ya, Paris'e kadar herkesin derdi İstanbul. PKK ve FETÖ İstanbul derdi taşıyor. Temel, Kemal, Meral İstanbul'la yatıp kalkıyor. Bu kadar Türkiye düşmanı tek bir hedefe yöneldiyse biz boş mu duralım? Planlarını, oyunlarını bozmayalım mı?"

'İSTANBUL'UN ANAHTARINI ŞER İTTİFAKINDAN ALACAĞIZ'

İstanbul'da seçimler niçin yenileniyor diye algı operasyonu yapanların hangi gerçekleri gizlediğinin sorulması gerektiğini söyleyen Şahin, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"İstanbul'da ittifakın başarısı için İzmir teşkilatı da bayramdan sonra İstanbul'a gidecektir. Biz de İzmir teşkilatı olarak seçimden 3 gün önce 100 avukatla gidip İstanbul'un anahtarını şer ittifakından almadan gelmeyeceğiz bilginiz olsun. Her ülküdaşımızdan da bu çalışmayı beklediğimizi bilmenizi istiyorum."

MHP İzmir Milletvekili Hasan Kalyoncu ise İstanbul seçimleri nedeniyle çeşitli basın organlarında kendisini "eski ülkücü" olarak tanıttığını aktararak "Kendilerine evrilmiş bir ülkücü sıfatıyla ortalıkta dolaşanlar en basit ifadeyle ahlaksızlardır." dedi.

MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu da herkesin bayramlarını kutlayarak, şehitlere rahmet diledi.

Programa MHP MYK üyeleri, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı.

YORUMLAR 17
  • Ankaradan Nur 4 yıl önce Şikayet Et
    Bi ak partili olarak MHP yi tebrik ediyorum ama vekiller biraz daha aktif olmalı. Kırıkkale millet vekili Halil Öztürk bey bu konuda oldukça aktif, örnek olmalı. Başarılarının devamını dilerim
    Cevapla
  • Oğuzhan 4 yıl önce Şikayet Et
    Haydi rastgele
    Cevapla
  • Recep 4 yıl önce Şikayet Et
    Reisimize Destek verdin Bu Vatanın Sahipsiz olmadığını gösterdin. Sayın Devlet Bahçeli ALLAH Yar Ve Yardımcın olsun ALLAH Senden Razı olsun.
    Cevapla
  • Ak Ūlkūcū 4 yıl önce Şikayet Et
    Elhamdùlillahi Rabbil alemiyn.Rabbim bizi öyle gūclū ve kavi kilki.Sirtini sivazlamadįğimiz mazlum.Başin öne eģdirmedìğimiz zalim kalmasin.Hasbunalllah ve nìğmel vekil niğmel mevla ve niğmmennasir.
    Cevapla
  • Zůrih Ūlkūcù 4 yıl önce Şikayet Et
    Bizler hamd olsun Tùrkùz ve Můslūmaniz.Rabimeze ait olan bu mūlkū Tanri dağlarindan gelerek ecdadimizdan bu emaneti devraldik.Emanete hiyanet etmeyiz.Bu ezan bayrak vatan icin 5 bin şehit verdik.Bu emaneti korumak icin on bin şehitte daha veririz.Allahin izni ile eski ruh tabanda kardeşlik icin canlanmìştirrr.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni KDV düzenlemesi! Bakan Şimşek'ten açıklama: Artış yapmadık
Erdoğan'dan İran açıklaması: Kınanması gereken İran değil! Emeklilere de seslendi!