Binali Yıldırım canlı yayın için sunucu tercihini açıkladı

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu ile yapılması planlanan program ile ilgili, 'Benim tercihim herhangi bir kanal yerine bir stüdyoda programın yapılması. İsteyen bütün kanalların bu programı İstanbulululara, vatandaşlara duyurması daha doğru' dedi. Yıldırım, sunucu konusunda da Uğur Dündar'ı tercih ettiğini söyledi.

GİRİŞ 07.06.2019 21:41 GÜNCELLEME 07.06.2019 21:43
Bu Habere 81 Yorum Yapılmış

Yıldırım, Kastamonu Belediyesini ziyaretinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, bayramın dolu dolu geçtiğini söyledi.

 

 

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu ile yapılması planlanan canlı yayın programı hakkında değerlendirmelerde bulunan Yıldırım, şöyle devam etti:

"BİR KANAL YERİNE, BİR STÜDYODA YAPILSIN, BÜTÜN KANALLAR YAYINLASIN"

 

 

"Bunula ilgili iki partinin yetkilileri görüşme yapıyor, detayları konuşuyorlar. Benim tercihim herhangi bir kanal yerine bir stüdyoda programın yapılması. İsteyen bütün kanalların bu programı İstanbulululara, vatandaşlara duyurması daha doğru. 'Yok bu kanal oldu, şu kanal olmadı' gibi tartışmalardan kurtulmuş olunur.

"UĞUR DÜNDAR'I TERCİH EDERİM"

Programı kimin yöneteceği konusu benim açımdan hiç fark etmez. Kim olursa olsun ama tecrübeli olması açısından Uğur Dündar'ı tercih ederim ama başka birini istiyorlarsa ona da eyvallah."

"DEVLETİN VALİSİNE AĞIR KÜFÜR, POLİS VE MEMURLARA AĞZA ALINMAYACAK SÖZLER..."

Ekrem İmamoğlu'nun Karadeniz ziyaretleri ile ilgili bir soruyu da yanıtlayan Yıldırım, "Ziyaretten geriye ne kaldı. Devletin valisine ağır küfür, hakaret, devletin polis ve memurlarına ağza alınmayacak sözler. Siyaset içerisinde olan herkesin mutlaka ve mutlaka insanlara karşı gerekli hassasiyeti göstermesi icap eder. Dolayısıyla CHP adayının Ordu Valimize söylediği, söz ben buradan tekrarlamaktan hicap duyarım, onun için söylemiyorum, asla kabul edilemez. Şiddetle kınıyorum.

"ÖZÜR DİLEMESİNİ BEKLİYORUM"

İstanbul gibi bir dünya şehrini yönetmeye aday olan birinin böyle sözler söylemesi asla ve asla hoş görülemez. Özür dilemesini bekliyorum." ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 81
  • Bolvadinoli03 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir tasda iki kus yani binali baskan için kolay lokma simdi ciktip yok sunucu beni ez geçti de deyemez eko yangin olim sen :D
    Cevapla
  • Erdalsilo 4 yıl önce Şikayet Et
    Akıllı Adam her zaman kendini gösterir hadi şimdi hodri meydan hepsini birden oraya gömecek
    Cevapla
  • Nazım KARAMEHMET 4 yıl önce Şikayet Et
    Devlet adamı, milletin adamı olduğunu bir kere daha ortaya koydu. Bir stüdyoda yap isteyen kanal yayınlasın, al sana eşitlik,bir tarafa raytinge ne gerek var. Tebrikler sana Sayın Başkan.Hiç aklıma gelmemişti.
    Cevapla
  • C.Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Halkın adamı Binali Yıldırım ,U.Dündarı niye istiyor?... Canlı yayında ona Tuzak kurabilirler?....
    Cevapla
  • bülent 4 yıl önce Şikayet Et
    çünkü chp dönemini susuzluğu çöp dağlarını binali bey uğur dündara laf soka soka söyleyecek. öyle değilmiydi diye.
    Cevapla
  • Arif 4 yıl önce Şikayet Et
    Sunucu tarafsız olsa bile sunucu Binali Yıldırım taraftarı diyerek mağdur rolü oynayacaklardı Binali Yıldırım akıllı hamle yapıp o kapıyı kapatmış oldu. Hamle süper, onların taraftarının izleyeceği bir sunucu olması yalanları yüzüne vurulduğunda daha çok dikkat çekecektir. Takım tutar gibi chp tutanların izlediği sabit kanallar İ.oğlu'na cilalama çalışması yaparken yalanlarını anlatmıyordu. Nasıl Ahmet Hakan soru sorunca kıvranıp cevaplayamadı sonra kendi taraftarları Ahmet Hakan'ı karalamaya başladıysa bu hamlede aynı şekilde doğruları görmelerini sağlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor