Cumhurbaşkanı Erdoğan miting yapmayacak

23 Haziran’da yapılacak İstanbul seçimleri için çalışmalar devam ederken; AK Parti’nin kampanya ve miting programları da belli oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan miting yapmayacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan miting yapmayacak
GİRİŞ 11.06.2019 08:24 GÜNCELLEME 11.06.2019 08:25
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın miting yapmayacağı belirtilirken Cumhur İttifakı adayı Binali Yıldırım’ın mitinglerini son haftaya bırakması planlanıyor. Toplantılarını ve görüşmelerinin ağırlıklı olarak İstanbul’da yapan Erdoğan bu hafta Ankara’da olacak. Ankara’da yapacağı kabullerinin yanı sıra Erdoğan, 14-15 Haziran Tacikistan’da gerçekleşecek Asya’da İş Birliği ve Güven Arttırıcı Önlemler Konferansı Zirvesi’ne katılacak.

 

 

YILDIRIM, 15 KISA FİLM ÇEKTİ

Cumhur İttifakı adayı Yıldırım’ın ise birkaç ilçede miting yapması ve mitinglerine seçime bir hafta kala başlaması planlanıyor. AK Parti, yüz yüze görüşmeler ve vaatler üzerine bir kampanya süreci yürütüyor. Bu kapsamda 15 başlıkta kısa filmler çeken Yıldırım, vaatlerini kendi sesiyle vatandaşa anlatıyor. Yıldırım’ın İspark’ın bir saat ücretsiz olması, gençlere 10 GB’lik internet, her mahalleye kreş gibi vaatleri sosyal medyada yayınlanmaya başladı.

Türkiye Gazetesi

YORUMLAR 7
  • MeTe Han 4 yıl önce Şikayet Et
    Üniversite öğrencileri vb. günün hemen hemen her saati ulaşabilecekleri hazır yemek çözümü(japon seven eleven tarzı) , yarı-zamanlı iş olanaklarının artırılması ve Karadenizli-Trabzonlu vatandaşların gönüllerini okşayacak girişimlere ağırlık verilmesi önem arzediyor.
    Cevapla
  • Miting.. 4 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle çok doğru bir karar olmuş sayın Binali Yıldırım da miting yapmamalı halk yoruldu miting Ak Partiyi yıpratıyor.
    Cevapla
  • EVREN 4 yıl önce Şikayet Et
    doğru karar
    Cevapla
  • selim 4 yıl önce Şikayet Et
    AK Parti, yüz yüze görüşmeler ve vaatler üzerine bir kampanya süreci yürütüyor. Bu kapsamda 15 başlıkta kısa filmler çeken Yıldırım, vaatlerini kendi sesiyle vatandaşa anlatıyor. İNŞALLAH seçimden sonra uzun filmler çeker onuda izleriz şekerim yani meslek olarak iyidir bu arada yüz yüze ve ev görüşmeleri konusu önemlidir hiç unutmam Esenyurtta necmi başkan ilk seçileceği zaman ev ziyaretleri yapmıştı geldiği her evde hediyesinide getirmişti asgari ücretin 1.5 katı böyle kazandı yani kısacası işinizi bilirsiniz efendim son düzlükteyiz ....
    Cevapla
  • Kamuda Hizmetli 4 yıl önce Şikayet Et
    Yardımcı Hizmetler Sınıfı öğrenim durumlarına göre bir üst kadro istiyor.Yüksek lisans mezunu memur çaycı kadrosunda heba oluyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü