İGDAŞ yalanladı, Saadet'in adayı geri adım attı!

Saadet Partisi İstanbul adayı Necdet Gökçınar, oğlunun İGDAŞ'ta işten çıkarıldığını öne sürmüş, İGDAŞ ise yaptığı açıklamayla bu iddiayı yalanlamış, işin aslını tüm detaylarıyla anlatmıştı. Bu açıklamanın ardından yeni bir açıklama yapan Gökçınar geri adım atarak 'İBB'mizin köklü kurumlarından İGDAŞ'ı haksız çıkarmak amaçlı bir polemiğe girmeyeceğim' dedi.

İGDAŞ yalanladı, Saadet'in adayı geri adım attı!
İGDAŞ yalanladı, Saadet'in adayı geri adım attı!
GİRİŞ 12.06.2019 21:20 GÜNCELLEME 12.06.2019 21:21
Bu Habere 73 Yorum Yapılmış

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Gökçınar'ın iki gün önce bir basın organına verdiği demecin ardından, CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal İGDAŞ'ın işten çıkarmalar yaptığı ile alakalı açıklamada bulunmuş, İGDAŞ ise hem Gökçınar´ın hem de Tanal´ın iddialarını yalanlamıştı.

 

 

İGDAŞ AÇIKLAMA YAPINCA GERİ ADIM ATTI

Gökçınar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, bir takım siyasilerin kendisinin adını kullanarak ailesini ve kendisini zor durumda bıraktığını vurgulayarak, "Eşim ve oğlum tarafından işletilen Hukuk Bürosu, 2004 senesinden beri İGDAŞ kurumunun alacaklarının tahsil faaliyetlerini yürütmektedir. Söylenildiği gibi oğlum ve eşim İGDAŞ personeli değildir, İGDAŞ kurumuyla aralarında sadece vekalet sözleşmesi vardır. İBB'mizin köklü kurumlarından İGDAŞ'ı haksız çıkarmak amaçlı bir polemiğe girmeyeceğimi belirtir, bu konuda son sözün bu olduğunu kamuoyuna saygılarımla bildiririm" dedi.

 

 

NECDET GÖKÇINAR İKİ GÜN ÖNCE NE DEMİŞTİ?

Necdet Gökçınar, iki gün önce bir basın organına yaptığı açıklamada ise "5 milyon işsiz gencimizin olduğu ülkemizde ben oğlumun işsiz kalmasını gündem yapacak değilim. Yalnız olayın basında farklı şekillerde yer alması dolayısıyla olayın doğru anlaşılması için bazı açıklamalar yapma gereği duyduk. Biz bunu konuşurken İGDAŞ´ın dosyalarını takip eden avukat olan diğer oğlumun kurumla yaptığı sözleşme, hiçbir gerekçe gösterilmeden İGDAŞ tarafından iptal edildi" demişti.

Gökçınar´ın bu açıklamalarına ilişkin CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal da İGDAŞ ile alakalı işten çıkarma ve birçok hususta sosyal medya hesabından açıklamalar yayınlamıştı.

İGDAŞ'IN AÇIKLAMASI: GÖKÇINAR'IN OĞLU HİÇBİR ZAMAN İGDAŞ'TA PERSONEL OLARAK ÇALIŞMAMIŞTIR

İGDAŞ ise bunlara karşılık, "Söz konusu paylaşımda iddia edildiği gibi Saadet Partisinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Gökçınar´ın oğlunun İGDAŞ´tan çıkarılması söz konusu değildir. Çünkü hiçbir zaman Sayın Gökçınar´ın oğlu İGDAŞ´ta personel olarak çalışmamıştır. Dolayısıyla işine son verilmesi gibi bir durum söz konusu değildir.

Saadet Partisinin adayı Sayın Necdet Gökçınar´ın oğlu R.E. Gökçınar 17 Nisan 2006 yılında İBB´de sözleşmeli memur olarak işe başlamış, 3 Mart 2009´da memur olmuş; 15 Mayıs 2012 tarihinden bu yana ise İBB Tesisler Bakım onarım Müdürlüğünde (657´ye tabi memur) halen mühendis olarak çalışmaya devam etmektedir.

Bununla beraber; Saadet Partisi İBB Başkan Adayı Necdet Gökçınar´ın avukat olan eşinin, İGDAŞ ile Avukatlık Hizmet Sözleşmesi vardır ve halen devam etmektedir. Şirketlerimizin sözleşmeli tüm avukatlarının bulunduğu sistemde rutin olarak yapılan iyileştirme çalışması nedeniyle takip dosyalarına geçici olarak sistem üzerinden erişilememektedir.

Bu sistem iyileştirme çalışması şirketimizin tüm avukatları için geçerli olup, adayın eşine yapılan özel bir işlem değildir. Çalışmalar sonuçlanır sonuçlanmaz sistem erişime açılacaktır" açıklamasını yaptı.

YORUMLAR 73
  • Yiğido 4 yıl önce Şikayet Et
    Yalandan,fitneden,ikiyüzlü olmaktan bizi koru Allahım.
    Cevapla
  • hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    yavv sizler nasıl bir projesiniz bu ülkeye elinizden geldiğince ihanet etmeye çalışıyorsunuz yalnız gün gelirr bunların hesabıını tek tek sorarr buu millet.
    Cevapla
  • Manisalı 4 yıl önce Şikayet Et
    Nihayet ayakları suya erdi de gerçekleri gördü
    Cevapla
  • zafer 4 yıl önce Şikayet Et
    Nejdet sene 1993 1994 bizler tig gibi delikanlıydik rahmetli Erbakan hocamızın bayrağı altında ilk defa ankara Mamak'ta refah partisine belediye kazandırdık solcuların chp nin elinden aldık belki vardın belki yoktun nu mücadelede natoyol unda Mamak'ta taşlara maruz kaldık ama bizim emeklerimizle şimdi nerden çıktın bilmiyorum kime hizmet ediyorsun bilmiyorum ama karamollaogluna ve senin gibilere hakkımız zehir zikkim olsun o chp yle kolkola sizi kullanıyorlar farkında değilmisiniz reisim yanındayız refah partili olarak Erbakan Hocanın öğrencisi olarak
    Cevapla
  • m.acar 4 yıl önce Şikayet Et
    hep şahsi menfaat nemalanmak saadetlilere chp gibi olmuş parselemek istiyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı