Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan vefa telefonu

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1999 yılında 9 yaşındayken Pınarhisar Cezaevi'nde kendisini ziyaret eden ve "Ben de senin düğününe geleceğim." dediği Muhammed Malik Taylan'ı, Tacikistan ziyareti nedeniyle katılamadığı düğünü için arayarak tebrik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan vefa telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan vefa telefonu
GİRİŞ 14.06.2019 19:23 GÜNCELLEME 14.06.2019 19:24
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 1999 yılında okuduğu şiir nedeniyle Kırklareli'ndeki Pınarhisar Cezaevi'nde tutuklu bulunduğu dönemde, babasıyla ziyaretine gelen 9 yaşındaki Muhammed Malik Taylan'a düğününe geleceği sözünü verdi. Aradan geçen zamanda inşaat mühendisi olan Taylan, o günden bu yana görüşmeye devam ettiği Erdoğan'a, yarın Başakşehir'de gerçekleştirilecek düğünü için davetiye gönderdi.

 

Taylan davetiyesine, "Sayın Cumhurbaşkanım, Pınarhisar'da zatıalinizi ziyaret etmiştim. Siz 'Ben de senin düğününe geleceğim.' buyurmuştunuz. Siz Cumhurbaşkanı, ben de damat oldum. Elhamdülillah." yazdı.

Tacikistan'daki Asya'da İşbirliği ve Güven Artırıcı Önlemler Konferansı 5. Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'ne katılımı dolayısıyla düğünde yer alamayacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, davetiyenin ulaşmasının ardından Taylan'a telefon ederek, kendisini ve müstakbel eşini tebrik etti.

 

 

'MUTLULUĞUMUZU PAYLAŞTI'

AA muhabirine açıklama yapan Muhammed Malik Taylan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın düğününe gelemese de kendisini aramasından ötürü çok mutlu olduğunu dile getirdi.  

Taylan, "Cumhurbaşkanımız Pınarhisar'da cezaevindeyken İSKİ'den emekli babam Maşallah Taylan ile beraber ziyaretine gitmiştim. O gün 'Sen beni ziyarete geldin, ben de senin düğününe geleceğim.' demişti. Bugün kendisinden bir tebrik telefonu aldığımdan ötürü çok mutlu oldum." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, eşi Hilal Taylan ile kendisini Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne davet ettiğini belirten Taylan, "Kendisine duacıyız. Önceden babam görevdeyken kendisi belediye başkanıydı, o zamandan gelen muhabbet ve sevgimiz var. Kendisi de bizim mutluluğumuzu paylaştı." ifadelerini kullandı.

Zaman zaman Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştüğünü de anlatan Taylan, "O zamandan bu yana kendisiyle bazı programlarda görüşmüştüm. Bosna Hersek Uluslararası Saraybosna Üniversitesi'ne gelişinde kendisiyle görüşmemiz olmuştu. Mutluyum." dedi.

YORUMLAR 13
  • Dervaz 4 yıl önce Şikayet Et
    Vefanın adamlığın timsalidir reis.seviyorsak sebebi vardır elbet
    Cevapla
  • Kara Murat 4 yıl önce Şikayet Et
    İşte bu vefadır bu sadakattir bu
    Cevapla
  • egeli 4 yıl önce Şikayet Et
    Adam Adam Adam RTE
    Cevapla
  • garip 4 yıl önce Şikayet Et
    Vefa örneği. Sayın Başkan a yakışır. Inşallah eski yol arkadaşlarına da bu vefayi esirgemez. Kendinin de milletin de ihtiyacı var.
    Cevapla
  • Vefa İmandandır 4 yıl önce Şikayet Et
    istikbal
    Cevapla
  • Murat POYRAZ 4 yıl önce Şikayet Et
    Evet banada nasip oldu reisi cezaevinde ziyaret ettik kendisinin ifadesi doğrudur inşallah kızımın düğününe davet edeceğim eminimki vefa örneği gösterip sadece futbolcular, iş adamları, bakanlar, siyasilerin değil sıradan vatandaşın da düğününe gidip onları onura edecektir dün onu yalnız bırakmayanları bugün vefasızlık edip yarın yalnız bırakmaz inşallah
    Cevapla
  • Adana 01 4 yıl önce Şikayet Et
    Adil kardeşin vermek istediği mesaj farklı.. yani davete icabet etmese Erdoğan gelmedi vefasız mı oldu diyeceksiniz. demek istiyor sanırım. herkesin davetine gitmesi imkansız. adamın başını kaşıyacak vakti yok. bir yığın insan üstü meselelerle boğuşuyor adam..bencillik yapmayalım demek istemiş.
    Cevapla
  • Osman 4 yıl önce Şikayet Et
    murat bey siz uzman cavuşluktan ikm olan mısınız
    Cevapla
  • adil 4 yıl önce Şikayet Et
    abartmaya gerek yok. biri davet etti diye herkesin davet etmesine gerek yok. zaten söz vermiş diye davet edilmiş. Sana söz vermemiş ki kızının düğününe davet ediyorsun
    Cevapla
  • Gaziantep27 4 yıl önce Şikayet Et
    Dugune gelmezse vefasiz mi oluyor.Allah ulkemin basindan eksik etme hayirli uzun omur ver.Reis in varligi yeter dugunume gelmesede olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!