Bahçeli'den ABD'ye S-400 çıkışı: Bu iş bitti, konu kapandı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İstanbul'da muhtarlara hitap etti. ABD'li bakan vekili Shanahan'ın mektubuna tepki gösteren Bahçeli, "Türkiye S-400'leri alacak. Bu iş bitti, konu kapandı, gerisini ABD düşünsün" dedi. 23 Haziran'da yapılacak İstanbul seçimlerini de değerlendiren MHP lideri, "Dünyanın gizli gündemi İstanbul seçimidir" diye konuştu.

GİRİŞ 15.06.2019 10:37 GÜNCELLEME 17.06.2019 09:34
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İstanbul'da muhtarlara hitap etti. Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

 

 

"Şu anda dünyanın gizli gündemi İstanbul seçimidir. 39 ilçenin 25'inde Cumhur İttifakı kazandı. 

Muhtarlıkların kaldırılması konusunda bir görüşümüz olmamıştır.

 

 

ABD'nin şımarıklığı, tehdit dili şirazesinden çıkmıştır. Türkiye sömürge ülkesi değildir. Türkiye icazetle kurulmuş köhne bir devlet hiç değildir. Büyük bir tarihimiz vardır, üzerine gölge düşmesine izin vermeyeceğimiz egemenlik haklarımız vardır. ABD'nin S-400 üzerinden Türkiye'yi ablukaya almaya çalışması iyi niyetli değildir. ABD'den gelen mektup tam bir akıl tutulmasıdır. ABD'nin mektupçu bakan vekili Rusya'nın savunma sistemini alırsanız ağır sonuçlarına katlanırsınız diyor. Bu dil emperyalist ve zorba bir dildir. Bu dile Ortaçağ'da bile denk gelmek neredeyse imkansızdır. Bu mektubun buruşturulup gerisin geriye gönderilmesi gerekmektedir.

Kindar kalemlerle yazılan mektuptan anlamayız. Türkiye hiç kimseye mecbur, hiç kimseye mahkum değildir. Biz tamam demeden hiç kimse başaramaz. Biz susmadan hiçbir hain odak emellerine ulaşamaz. Türkiye S-400'ü alacaktır. Bu iş bitmiş, konu kapanmıştır. Gerisini ABD düşünmelidir.

PKK İSTANBUL'A İSTİKAMET VEREMEZ

Türk milleti İstanbul üzerinde oynanmak isteyen oyunların farkındadır. Bunların attıkları her adımda maskeleri düşüyor, gizli gündemleri deşifre oluyor. PKK İstanbul'a istikamet veremez. FETÖ söz söyleyemez. Mehmetçik katilleri İstanbul'da belediye yönetimini etkileyemez. İstanbul'un talihi terör yuvalarından gelen talimatlarla tayin edilemez. İnanıyorum ki İstanbullu kardeşlerimiz de bizimle aynı şuur ve kararlılıktadır.

31 Mart'tan sonra İstanbul seçimleri hakkında çok şey yazıldı, söylendi. Milliyetçi Hareket Partisi olarak seçimlerin yenilenmesi gerektiğini devamlı söyledik. İstanbul Büyükşehir Belediye seçimlerinin yenilenme sebepleri ayan beyan ortadadır. 2018 yılında yapılan bir kanuni düzenlemeyle sandık kurulu başkanları ve en az bir üyesinin kamu görevlisi olma şartına riayet edilmemesi seçimin güvenliğine gölge düşürmüştür.

SÖZ VERDİK, DÖNMEYECEĞİZ

Cumhur İttifakı'nın muazzam başarısı karşısında şaşkına dönmeleri normaldir. Cumhur İttifakı kazandığı sürece Türkiye karşıtı çevreler emellerine ulaşamayacaktır. İstanbul 23 Haziran'da geleceğine oynayacaktır. Tuzak kurmak isteyen iç ve dış odaklar bir aday etrafında kenetlenip onu desteklemektedir. Teröristbaşının heykelini dikme hayalinde olan bir hainin çizgisini beğendiğini belirten CHP adayından İstanbul'un geleceğine bir fayda yoktur. Çırpınışları sonuç vermeyecektir. Basit ve vasat siyasi profil çizen şahıs rezilliğe uğrayacaktır. Sayın Binali Yıldırım 23 Haziran'da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak önümüzdeki 5 sene hizmet edecektir. Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul'a çoktan mitili atmıştır. Söz verdik, dönmeyeceğiz."

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 30
  • HARPUTLU 4 yıl önce Şikayet Et
    Allahhına kurban senin
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 4 yıl önce Şikayet Et
    Afganistan'daki Uluslararası Güvenlik ve Dostluk Gücü'nde (ISAF) görev yapan Türk Birliği'nin komutanı olan Albay FARUK SUNGUR ( milli bir ruhta toplantılarda devamlı ABD’liler ile tartışan) trafik kazasında vefat etmiştir. Cumhurbaşkanı Gül, "Afganistan'da görev yapan birliğimizden bir subay ve bir uzman çavuş maalesef trafik kazasında şehit olmuştur. Kendilerine Allah'tan rahmet diliyorum. Ailelerinin acılarını paylaşıyorum" dedi. (???..15 Temmuz 2009...????)
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 4 yıl önce Şikayet Et
    IKIZ KULELERİN tepesinden aşağıya boşluğa bırakılan taş 9.3 sanıyede yere düşerken, onca " DEMİR CELİK YIGININDAN" oluşan İkiz Kulelerin tepe noktası nasıl oluyorda yıne "9.3 sanıyede yere vuruyor"...İkiz kulelerin dibinde patlatıldığı söylenen ABD’nin kendi patlattığı "termonükleer bomba sayesınde oldugu" muhakkak..!!! BIRDE BU ERİYEN KIZGIN DEMİR ÇELİK YIGINLARI ARASINDA Ikız Kulelere çarpan Muhammet HATTA denen pilotun kimlik kartını da enkazın içerisinden cıkarmadılar mııı !!???.TAM BİR KOMEDİ...bizleri aptal zannediyor galiba bu adamlar))
    Cevapla
  • Suat Ak 4 yıl önce Şikayet Et
    Devlet gibi durusuna hayraniz mesele Türkiye oldumu akan sular durur helal sana AKP Mhp elele yarinlarimiz gelecegimiz icin
    Cevapla
  • m. Ali Efendiler 4 yıl önce Şikayet Et
    TÜRKİYE'NİN MİLLİ VE YERLİ DURUŞUNU DAHA KAVRAYAMAYAN şer ittifakından böyle vatansever bir duruş görmek mümkün olur mu? Olmayacak.. Çünkü kıyamete kadar AYDINLIK ve KATANLIK hep olacak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?
Hamas’la ilgili en vahim iddiaydı! ‘Toplu tecavüz’ iftirasını İsrail de yalanladı