Binali Yıldırım'dan geceye damga vuran tweet

23 Haziran İstanbul seçimi öncesinde Cumhur ittifakının İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ile CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu canlı yayında karşı karşıya geldi.

GİRİŞ 17.06.2019 09:10 GÜNCELLEME 17.06.2019 09:27
Bu Habere 108 Yorum Yapılmış

3 Haziran İstanbul seçimi öncesinde AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ile CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu canlı yayında karşı karşıya geldi.

Binali Yıldırım'ın sorularının hiçbirine cevap veremeyen CHP'nin adayı İmamoğlu programın sonunda hiçbir projesini de anlatamadı. Yayın sonrası Binali Yıldırım'ın Twitter hesabı üzerinden attığı tweet geceye damga vurdu.

 

 

YORUMLAR 108
  • hak ve adalet 4 yıl önce Şikayet Et
    Şu hizmet neferi Bin Ali Bey'e sahip çıkalım.Ah vah demeden
    Cevapla
  • mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    sayın yıldırım.amaç hizmet degilki.yerli ve yabancı tayıp düşmanlarının organize çalışması.entirkalarla seçimi kazanmak.yalan söyleyıp arkasından kendini gündem de tutmak.arkasından gidenlerde bu işn farkındalar ama gözleri kinden karardığı için hizmetleri göremiyorlar
    Cevapla
  • hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    Birde İmamoğlu kul hakkı deyip durdu. CHP'nin kul hakkı anlayışını İski skandalında gördük, Kocaeli Belediyesinde Sefa Sirmen'in aldığı hapis cezasında gördük. Mealen İmamoğlu partizanlık yapmayın oyunuzu bana verin dedi. CHP zihniyeti kadar partizanlık yapan bir parti yeryüzünde yoktur. İzmir'e dünyanın en iyi liderini getirin eğer CHP'li değilse seçilemez. CHP'li demek laf(yalan,iftira,vadinde durmama,vs) üreten demektir.
    Cevapla
  • Yorgun adam 4 yıl önce Şikayet Et
    Yanliz imamogluna hdp pkk ile isbirliginiz varmi sorusu sorulmadi zaten baskani kasetle geldi kendiside chp. hdp projesi
    Cevapla
  • ... 4 yıl önce Şikayet Et
    E. İ. "yapmadıklarım yapmayacaklarımın teminatıdır demiş gibi oldu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki aksaklık 40 saattir çözülemedi
TBMM’de bir araya geldiler! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özel ile görüşme tarihini duyurdu