Tarihi oturum için Erdoğan ne dedi?

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, ortak yayınla ilgili gazetecilere açıklamalarda bulundu. Yıldırım, yayının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir telefon görüşmesi yaptıklarını açıkladı ve "Cumhurbaşkanımız fazla yorum yapmadı 'Hayırlı olsun' dedi." dedi

GİRİŞ 17.06.2019 15:34 GÜNCELLEME 17.06.2019 16:31
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu ile yapılan ortak yayına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Yıldırım'ın açıklamaları şöyle;

"Eldeki imkanlarla yayının formatını bozmadan adaylar olarak düşüncelerimizi paylaşmaya çalıştık. Yayının ne getirdiği ne götürdüğü İstanbulluların taktiridir. Yayın üzerine yorum yapmam doğru değildir.

ERDOĞAN YAYIN İÇİN NE DEDİ?

Yayın öncesi bir nikahta sayın Cumhurbaşkanımızla bir araya geldik. Yayınla ilgili bir konuşmamız olmadı. Böyle bir ihtiyaç da yoktu. Sonrasında da telefonla konuştuk. 'Hayırlı olsun 'dedi, tebrik etti fazla bir yorum yapmadı.

SAYIŞTAY İDDİALARI

Ben İstiyorum ki İstanbullu sandığa gitmek suretiyle bu demokratik hakkını kullansın. Biz diyoruz ki bugüne kadar ülkede nasıl işlere imza attıysak, bundan sonra İstanbul için gayretle çalışmaya devam edeceğiz. Sayıştay bizim söylediklerimizi doğruluyor, demek ki Ekrem bey yanlış biliyor" 

 

 

YORUMLAR 19
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu dua'ya amin diyelim :" Ey rabbim, hayır afiyet ve suhuletle İBB başkanlığını Binali Yıldırım'ın kazanmasını nasib eyle ve bunu Ümmet-i Muhammed için hayır ve afiyetli kıl" Amin.
    Cevapla
  • Kadrolu can 4 yıl önce Şikayet Et
    Yoksa kadroya geçen taşeronlara iyilikmi ,asgari ücrete bile gelmeyen kadro çok güzel çok memnunuz da ,5 tl yemek ücreti uygun görmüşler
    Cevapla
  • .... 4 yıl önce Şikayet Et
    Ee yani? İmamoğluna ver o zaman oyunu düzeltir o da
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    imamoğlu istanbulun trafik sorununu taksicilerle, servis şoförleri ile konuşarak çözecekmiş, proje olarak sunduğu bu. sonra her iki cümlesinden birinde devamlı herkesi kucaklamaktan bahsediyor, ben kucaklanmak istemem kucaklanmak isteyenlerede bir şey demem ülkede demokrasi var.
    Cevapla
  • Hayri 4 yıl önce Şikayet Et
    Eğer seçimden sonra 15 gün içinde seçim yenilenseydi İmamoğlu kesin kazanırdı ama ne hikmetse Allahın takdiri adam resmen topuklarına sıktı ve zannımca 1 ay içinde seçime gitmeyen kararsız medyayı iyi takip edemeyenler( körü körüne oy verenler hariç) in oylarıyla Binali ipi göğüsleyecek gibi görünüyor.
    Cevapla
  • hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    imamaglu yalan makinasını bile kandırır. valla pes akıllı olun gencler. bu iş ciddi tek vatanımız var bunu bilin yeter.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…