Bahçeli talimatı verdi! Avukat ordusu İstanbul'da

İstanbul seçimi için son haftaya girilirken, MHP işi sıkı tutuyor. Muhtemel bir hukuksuzluk durumunda anında müdahale edebilmek için avukatlardan oluşan bir merkez kuran MHP, her sandık için de bir hukukçu görevlendirdi.

Bahçeli talimatı verdi! Avukat ordusu İstanbul'da
Bahçeli talimatı verdi! Avukat ordusu İstanbul'da
GİRİŞ 18.06.2019 06:48 GÜNCELLEME 18.06.2019 06:48
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin hafta sonu İstanbul ziyaretinin ardından teşkilat çalışmalarını hızlandırdı. Bahçeli, İstanbul İl Başkanlığı’nda basına kapalı bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda 11 Mayıs’tan itibaren parti olarak İstanbul’a mitili attıklarını hatırlatan Bahçeli, MHP’nin en alt kadrosundan en üst kadrosuna kadar tüm teşkilatları ile sahada olduğunu ifade etti. İstanbul seçimi için kritik haftaya girildiğini ifade eden Bahçeli teşkilata çalışmalarının hızlandırılması talimatını verdi.

HER SANDIK BAŞINDA HUKUKÇU OLACAK

MHP, İstanbul seçimi için avukatların olduğu bir merkez oluşturdu. 23 Haziran’da İstanbul’da 31 bin 124 sandık kurulacak. Her sandık için ayrı ayrı görevlendirilen avukatlar seçim sonuçları açıklanıncaya kadar sandık başında bekleyecek. Avukatlar, sandık başı işlemlerinde hukuki destek verecek. Öte yandan, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin İstanbul seçimlerini Ankara’da, MHP Genel Merkezi’nde takip edeceği öğrenildi.

YORUMLAR 24
  • YasinBaba 4 yıl önce Şikayet Et
    Devlet beye güveniyoruz işi daha daha sıkı tutmalı
    Cevapla
  • nimet 4 yıl önce Şikayet Et
    Reis ALLAH C.C seni başımızdan eksik etmesin inşallah
    Cevapla
  • İlyas 4 yıl önce Şikayet Et
    Devlet beye minnettarız, kendisinden ricamız Ülkücü kardeşlerimizi sosyal medyada organize etmeleridir. CHPKK lı troller çok fazla etkinler.
    Cevapla
  • polat63 4 yıl önce Şikayet Et
    büyük lider elinin öpülmesini sonuna kadar hak ediyorsun dularımız seninle rabbim sana sağlık sihat afyet versin büyük başkan vede büyük devlet adamı sayğı ve hürmetlerim le ellerinden öpüyorum
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Vallahi Devlet by işi çok sıkı tutuyor Rabbim hayr eylesin inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil
Seçime 3 gün kala CHP'de kaos! Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu kavgası