Erdoğan'dan İmamoğlu ve Küçükkaya'nın gizli görüşmesine ilk yorum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ekrem İmamoğlu'nun yayın öncesi İsmail Küçükkaya ile buluşması konusunda 'yarın medyada çok daha önemli bir şey göreceksiniz. Bu televizyon programı öncesi moderatörle nerede, nasıl buluştular, bunu göreceksiniz' ifadesini kullandı.

Erdoğan'dan İmamoğlu ve Küçükkaya'nın gizli görüşmesine ilk yorum
Erdoğan'dan İmamoğlu ve Küçükkaya'nın gizli görüşmesine ilk yorum
GİRİŞ 19.06.2019 00:54 GÜNCELLEME 19.06.2019 01:04
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

İsmail Küçükkaya'nın yönetiminde Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu canlı yayında bir araya gelmişler, ancak daha sonra ortaya çıkan gizli görüşme ortalığı karıştırmıştı.

 

 

Buna göre; İsmail Küçükkaya ve CHP Adayı İmamoğlu bir otelde görüşmüşlerdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuyla ilgili ilk kez yorum yaptı. Erdoğan, "yarın medyada çok daha önemli bir şey göreceksiniz. Bu televizyon programı öncesi moderatörle nerede, nasıl buluştular, bunu göreceksiniz. ifadesini kullandı.

 

 

Öte yandan, CHP'nin son günlerde Karadenizli vatandaşlar üzerinden sosyal medyada nefret söylemi yürüttüğünü belirten Erdoğan şöyle konuştu:

"SON GÜNLERDE CHP'NİN SOSYAL MEDYA TETİKÇİLERİ MİLLETİMİZİ BÖLMEYE YÖNELİK BİR NEFRET SİYASETİ GÜDÜYOR"

"Son günlerde CHP'nin ve sosyal medya tetikçilerinin milletimizi bölmeye yönelik bir nefret siyaseti güttüğünü görüyoruz. Özellikle Karadenizli kardeşlerimizi hedef alan ahlaksız bir iftira kampanyası yürütülüyor.Bu nefret siyasetinin Karadenizli kardeşlerimizin kafasını bulandırmasına asla izin vermeyeceğiz. Ben Rizeliyim ve bu ülkenin Cumhurbaşkanıyım. Öbür tarafta benim Hazine ve Maliye Bakanım Trabzonlu, İçişleri Bakanım, Sanayi ve Teknoloji Bakanım Trabzonlu, Ulaştırma Bakanım o da Trabzonlu. Grup başkan vekilim o da Trabzonlu. Eğer memleket meselesiyse bu al sana 4-5 tane Trabzonlu, bir de Rizeli. Ölçü bu mu olacak? Ölçü işi bilmek, ülkeyi yönetmek olacak. Eğer biz işi bilene vermezsek bunun bedelini, faturasını çok ağır öderiz."

YORUMLAR 43
  • vatandaşş 4 yıl önce Şikayet Et
    bunlar bu vatana bu millete ihanetin bedelini çok ağır ödemeliler...bunun yenilir yutulur tarafı yoktur. diyecek kelime yok yazıklar olsun ....
    Cevapla
  • mehmetm 4 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlık öldü, cenazesi CHP kabak gibi ortada kaldı. İmamoğlu, Yıldırımı soru isteme ile suçlasın ardından kedisi 45 dakika moderatörle görüşme yapsın. İmamoğlu'nun istifa etmesi gerekli . Ancak bunlarda utanma, haya, söz, namus her şey dümdüz olmuş. Dikiş tutmaz. Ülkem adına benim yüzüm kızarıyor, İmamoğlu ile Küçükkaya'da tık yok.
    Cevapla
  • ÖNCE VATAN 4 yıl önce Şikayet Et
    AKŞAM CNN KANALDA ESKİ CHP VEKİL HADİ GÖRÜŞTÜLER BİRŞEYMİ OLDU KUSURA BAKMA BU KELİMEYİ SÖYLEYEN BE GERZEK HERŞEY OLDU GİZLİ BULUŞMA VE KÜÇÜK KAYANIN BİNALİ YILDIRIMA SKANDAL KELİME AMA İMAM OĞLUNA AFERİN VAYBE BU KADAR TERBİYESİZLİK AHLAKSIZLIK OLMAZ YA UZATMAYA GERK YOK BUNLAR KİMSE KUSURA BAKMASIN İFTİRA HIRSIZLIK AHLAKSIZLIK DÜZAMBAZLIK GÖRMEK İSTİYORSAN BUNLARIN YANINA gidicen
    Cevapla
  • Metinbaba 4 yıl önce Şikayet Et
    bu kadar yalan söyleyen bi zillet ittifakı buna da diyecektirki;ben uyur gezerim,oraya gittiğimin farkında deilim valla!
    Cevapla
  • yusuf 4 yıl önce Şikayet Et
    Binali bey beyefendi birisi bu çakallarla anladıkları dilden konuşmak farklı bir şey,hertürlü şeytanlığı yaptılar ama iki kişinin bildiği sır değildir.ALLAH oyunlarını başına geçirsin inşallah.vesselam..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: Başkan Erdoğan İstanbullulara müjdeyi verdi!
Seçime 2 gün kala Milli Görüş Platformu'ndan 'İslambol' çağrısı: Bütün ümmet sevinecek