Gürsel Tekin'in iddiasına Melih Gökçek'ten sert yanıt!

Melih Gökçek, CHP Milletvekili Gürsel Tekin'in Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait depoda jet ski bulunduğuna dair paylaşımına sert cevap verdi.

GİRİŞ 06.07.2019 18:02 GÜNCELLEME 06.07.2019 18:47
Bu Habere 74 Yorum Yapılmış

CHP'li Gürsel Tekin, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait bir depoda yapılan incelemede jet ski bulunduğunu iddia edip Twitter hesabından paylaşımda bulunmuştu.

 


Jet skinin belediye envanterinde kayıtlı olmadığını, kime ait olduğunun ve neden alındığının anlaşılamadığını iddia eden Tekin, "AK Parti zihniyeti deniz olmayan yere Jet Ski alacak israftır, fütursuzluktur" ifadelerini kullanmıştı.



GÖKÇEK'TEN SERT YANIT!

"Yakışmadı sana Sn Gürsel Tekin"

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, Tekin'in jet ski iddiasına Twitter hesabından şöyle yanıt verdi:

 

Yakışmadı sana Sn Gürsel Tekin. Çocukla çocuk olmak, cahille cahil olmak, dolduruşa gelip dolmuşa binmek çok ayıp. ABB 4. aya geldi. İcraat sıfır. Böyle asparagas haberlerle beceriksizliğini kapatmak istiyor. Siz de alet oluyorsunuz. Hayret bu jet ski senin fotoğrafla aynı.

'YAVAŞ'I BÖYLE REZİL EDİYORLAR'

Sahibi bilinmiyor dediğiniz jet ski, 2010 yılında Ramazan şenlikleri dolayısıyla 2. el olarak alınan ve ASKİ envanterinde olan bir araçtır. Yeni depocular ve basın müşavirleri cahil olunca hem kendilerini, hem Mansur Yavaş'ı böyle rezil ediyorlar. İşte o tarihli belediye bülteni.

YORUMLAR 74
  • Candan 4 yıl önce Şikayet Et
    Chp zihniyeti insanlığa zarardır. Bunlar yerler, yıkarlar, hortumlarlar. Milleti kendileri gibi zannediyorlar. Kendileri öyle yaptığı için başkalarını da öyle zannediyorlar. Testi misali içinde ne varsa dışa da o sızıyor.
    Cevapla
  • Hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    Şu gürsel tekin gibi adamlar Türkiye siyasetinde ne zaman son bulacak merak ediyorum. Ne zaman şu ülkede dürüst muhalefet görebileceğiniz onu da merak ediyorum. Ki eminim ben görememde bari çocuklarımız torunlarımız görebilse. Sıkıldık artık gürsel tekin gibi fütursuz sözde siyasetçilerden
    Cevapla
  • Yaziklar olsun 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam neden halen tutuklanmiyor
    Cevapla
  • Aytekin 4 yıl önce Şikayet Et
    Melih Gökçe adamsın Bu CHP valla kafa buluyor :))) insanların aklı ile dalga geçiyor Gülmekten yıkıldım
    Cevapla
  • Vatan-52 4 yıl önce Şikayet Et
    Gürsel TEKİN nin mal varlığını lütfen internetten bir bakamısınız. Ne kadar başarılı bir siyasetçi olduğu anlaşılır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP "dosyalı" vekil iddiasıyla çalkalanıyor: Özel "git" dedi, vekil reddetti
İsrail'den 10 yıl sonra Doğu Kudüs'te ilhak