Bahçeli: 15 Temmuz'da bize acımadılar biz de onlara acımayacağız

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kastamonu'da vatandaşlara hitap etti. FETÖ ile mücadelenin kararlılıkla sürdürülmesi gerektiğini vurgulayan Bahçeli, "15 Temmuz'da bize acımadılar, biz de onlara adalet içinde acımayacağız" dedi.

GİRİŞ 14.07.2019 13:42 GÜNCELLEME 14.07.2019 17:01
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kastamonu'da vatandaşlara hitap etti. Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

 

 

FETÖ ile mücadele kararlılıkla sürmeli

"15 Temmuz'da Türkiye Cumhuriyeti'ne zehirli hançer saplandı. Ancak milli irade ayaklandı. İhanet, imanı geçemedi. Bir dolarlık ederi olan namussuzlar kaçacak ve saklanacak delik aradılar, yine de kurtulamadılar. FETÖ ile mücadele sonuna kadar sürdürülmelidir. Bu konuda ihmal, hoşgörü olamaz. Elbette mücadele hukuk ve adaletle yapılmalıdır. Sağlam veriler, sağlıklı dayanaklar ve hukuki sınırlar çerçevesinde tespit edilen kim varsa haklarında gereken adli işlemler yapılmalıdır. 15 Temmuz'da bize acımadılar, biz de onlara adalet içinde acımayacağız. FETÖ'nün kripto damarı, geride kalan kalıntıları nereye kadar uzanıyorsa uzansın, kesilip atılmalıdır.

 

 

Zihinleri haciz altında

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ülkemizin gelecek umududur. Eski sisteme dönelim diyenlerin FETÖ ile irtibatları vardır. Eski sistemden medet umanların PKK'ya diyet borçları bulunmaktadır. Bunlar ikiyüzlüdür. Kalpleri mühürlüdür. Zihniyetleri haciz altındadır. CHP Genel Başkanı'nın bir yanda Amerika tipi başkanlık sistemini önerip, diğer yanda parlamenter sisteme vurgu yapması kurnazlıktır, kumpastır, tuzaktır. Eski sistem darbelere kucak açmadı mı? Eski sistem ekonomik krizlere, sert kutuplaşmalara kapı aralamadı mı? Hangi dönem huzur gördük? Koalisyon tartışmaları ülkemizin gelecek ümitlerini tahrip etmedi mi? Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini karalamaya tevessül edenler, gerilim dilinden nemalanan art niyetli oluşumlardır.

Zillet korosu başarılı olamayacak

Zillet korosu, yeni hükümet sistemine boyun eğdiremeyeceklerdir. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi henüz bir yılını yeni doldurmuştur. Her sistemde olduğu gibi aksayan yönleri olabilecektir. Bu da gayet normaldir. Önemli olan dürüst bir vicdan eşliğinde yeni sistemin daha etkin olması için yapılması gereken her neyse onu gündeme almaktır

Milliyetçi Hareket Partisi olarak, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin geliştirilmesine destek vereceğiz. Küresel dayatmaları elinin tersiyle iten bir Türkiye'den memnun olmayanlara karşı biriz, beraberiz, birlikte güçlü Türkiye'yiz."

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 44
  • Oy yok artik 4 yıl önce Şikayet Et
    Pkk hdp chp ip saadetliler fetö iti ve sevecenleri vatan haini demediler.hdpkk terør demediler ve tūrk kanununa góre aday cikardilar būyùk şehiri kazandilar.peki bu adaylari kanunlar neden onayladi.mesela ekrem hdpkk icin bíşey dedimi.
    Cevapla
  • Ali29 4 yıl önce Şikayet Et
    Onlar bize acımadılar ama biz onlara acıyoruz maalesef. Hukuk ve adalet içerisinde bu adamların hak ettikleri cezayı veremezsiniz. O akşam yapılması gerekeni Ömer Halis Demir yaptı. Biz de o akşam Ömer Halis Demir gibi yapacaktık, bütün Türkiye düşmanlarının kafasına sıkacaktık, çok büyük bir fırsatı kaçırdık. En büyük en güzel temizlik o akşam olacaktı, Adil Öksüz'ü ve nicelerini elimizden kaçırdık, şimdi yalvarıp duruyoruz verin diye...
    Cevapla
  • sarıgül 4 yıl önce Şikayet Et
    keşke idam edilselerdi Çünkü yılanın başını zamanında ezmiş olurduk. Ağırlaştırılmış hapis cezası az bu hainlere
    Cevapla
  • şahin44 4 yıl önce Şikayet Et
    Herkes kendisine şu soruyu sorsun ve dürüstçe cevaplasın: 15 Temmuz Hain darbe girişimi bugün yapılsaydı darbeciler başarılı olur muydu olamaz mıydı? Acaba CHP’ li Ankara ve İstanbul belediyelerinin darbecilere karşı tutumu nasıl olurdu?
    Cevapla
  • Tkyrkyyldz 4 yıl önce Şikayet Et
    Merhametın kaybolduğu o günde , ne olacağını Ayyıldıza haınlık yapanlar düşünsün .. Ezan Bayrak Vatan namusu sevdasıyla ALLAHÜEKBER dıyen bır Musluman Türk’ün önünde okyanus bıle ova olur ...
    Cevapla
  • Manisalı 4 yıl önce Şikayet Et
    Onlar bize acıdı mı ki biz onlara acıyalım.gün yüzü görmezler inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?