Kılıçdaroğlu'ndan tuhaf 15 Temmuz mesajı

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından 15 Temmuz'la ilgili ilginç bir mesaj paylaştı. Kılıçdaroğlu'nun mesajında '15 Temmuz' ifadesi geçmediği gibi, FETÖ'cü darbecilere de en küçük bir tepki cümlesi de yer almadı. CHP liderinin bu paylaşımının altına ise çok sayıda yorum yapıldı.

GİRİŞ 15.07.2019 19:53 GÜNCELLEME 16.07.2019 00:49
Bu Habere 256 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kişisel Twitter hesabından, içinde "15 Temmuz" ifadesi geçmeyen bir 15 Temmuz mesajı yayınladı.

 

 

İÇERİSİNDE "15 TEMMUZ" İFADESİ GEÇMEYEN 15 TEMMUZ MESAJI

Kılıçdaroğlu'nun mesajı şu şekilde: 

 

 

"Onlar, yetkiyi saraydan alıp halka verdiler. Ve dediler ki 'Hakimiyet bila kaydü şart milletindir.' Cumhuriyeti kurdular. Onlar, Cumhuriyetle de yetinmediler. Demokrasinin ilk adımını atmak üzere 1946'da çok partili yaşama geçtiler. Bununla da yetinmediler. Onlar, 'Cumhuriyet bilhassa kimsesizlerin kimsesidir' şiarından yola çıkarak sosyal demokrasiyi-sosyal devleti inşa etmeye çalıştılar. Ve bizler, darbeleri ve darbe girişimlerini tarihin çöp sepetine atmak için Cumhuriyeti gerçek bir demokrasi ile taçlandırmak zorundayız. Bu hedef, onların ve tarihin bize yüklediği sorumluluktur."

DARBECİLERE VE FETÖ'YE EN KÜÇÜK BİR TEPKİ YOK

Kılıçdaroğlu'nun mesajında 15 Temmuz darbecilerine en küçük bir tepki ifadesi yer almazken, FETÖ terör örgütüne de herhangi bir tepki bulunmuyor.

"GERÇEK DEMOKRASİ" SÖZÜNE MUHTEŞEM CEVAP

Meşru seçimlerle ve halkın oylarıyla iktidara gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a üstü kapalı mesaj veren Kılıçdaroğlu'nun kullandığı "gerçek demokrasi" ifadesi tepkiyle karşılandı.

Paylaşımın altına gelen tepkiler arasında, Kılıçdaroğlu'nun darbe gecesi belediye başkanının evinde televizyon izlerken çekilmiş fotoğrafı da yer aldı.

Bir kullanıcı, söz konusu fotoğrafın üzerine "demokrasiyi taçlandırırken Kılıçdaroğlu..." notunu düştü.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 256
  • Kazım Bey 4 yıl önce Şikayet Et
    Yürüyen merdiveni bile tersten kullanan adama ne denir.Adam tam bir kukla.Amaç Reisi kötülemek olsun da ne olursa olsun. Bunun ne VATAN la ne DEVLET le hiç bir bagı yok.Kafirin yanına gidip dert yanan bir şahsiyetsizdir.Kafir den medet uman kafirdir.
    Cevapla
  • ottomans 4 yıl önce Şikayet Et
    Neyi merak ettim biliyormusunuz dusununku bu adam ulkenin basinda sonuc sizce ne olur yorumlar gelsin lutfen
    Cevapla
  • İzmir Kadir 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu adama oy veren gerçek vatanı milleti seven insanlara yazıklar olsun o kadar kişi öldü darbe diyomiyor darbe gecesi önlemek için hiçbir şey yapmıyor kahvesi güzel ce yudumluyor bunlar vatan gitmiş halk ölmüş umrunda mı Reis yanındayız Allah yardımcınız olsun böyle vitne kötü ülkeler korusun. Şehitlerimizin Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun. Gazilerimize Allah şifa versin. Sizin vatan aşkı olan insanlarımız pldukça yıkamakcınız bu ülke yi büyük Türkiye için yola devam
    Cevapla
  • Kaan 4 yıl önce Şikayet Et
    O yazıdan haberi bile yoktur onun. Birisi onun adına yazmıştır oraya. Ne bildide tivıtır kullandı.. var mı o kapasite? Ona yazı mı yazdırırlar :)) birileri söyler o yapar..
    Cevapla
  • Haha 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu pek inandırıcı gelmez türk mileti sizin masadaki kahvelere bakın bi igrec igrec
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Herkes birbirini ihbar ediyor! IBAN korkusu Maliye'yi kilitledi!
Meteoroloji'den Marmara için gök gürültülü sağanak yağış uyarısı!