Erdoğan il başkanlarıyla buluşacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçim sonrası parti milletvekilleriyle görüşmelerinin ardından yarın da sahadaki sonuçları, Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda teşkilatla analiz edecek. Erdoğan’ın seçimlerde Cumhur İttifakı’na en yüksek oyu veren il ve ilçelere teşekkür turuna çıkması da planlanıyor. İlk ziyaretin Rize’ye olması bekleniyor.

Erdoğan il başkanlarıyla buluşacak
Erdoğan il başkanlarıyla buluşacak
GİRİŞ 25.07.2019 06:43 GÜNCELLEME 25.07.2019 06:49
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kısa süreli tatilin ardından yarın parti mesaisine kaldığı yerden devam edecek. 81 il başkanı ile biraraya gelecek Erdoğan, seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunacak ve yeni sürece ilişkin mesajlar verecek.

YENİDEN BAŞLIYOR

 

 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan tatil için bir süre ara verdiği parti mesaisine yeniden yoğunlaşıyor. AK Parti’de 31 Mart yerel seçimleri ve 23 Haziran İstanbul yenileme seçimleri sonrasında başlayan muhasebe ve istişare süreci yeniden hız kazanacak. Erdoğan bu kapsamda partisinin il başkanları ile biraraya gelecek.

Seçim muhasebesi kapsamında başlatılan çalışmalarda ilk olarak Erdoğan partisinin MYK ve MKYK’sı ile biraraya gelerek sonuçları değerlendirmişti. Yapılan ilk değerlendirmeler sonucunda partinin alt kademesi ile istişareler başlatıldı.

 

 

YENİ SÜREÇ MESAJI

Erdoğan, istişareler kapsamında ilk olarak partisinin milletvekilleriyle gruplar halinde toplantılar gerçekleştirdi. Toplantılarda seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirmelerin yanı sıra, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin birinci yılına ilişkin başlıklar da ele alındı.

Milletvekillerinden sonra muhasebe toplantılarına il başkanları ile devam edilecek. Genişletilmiş olarak gerçekleşecek toplantıya belediye başkanlarının da katılması planlanıyor. Cuma günü AK Parti Genel Merkezi’nde gerçekleşecek toplantıda Erdoğan’ın yeni sürece ilişkin mesaj vermesi de bekleniyor.

TEŞEKKÜR TURUNA ÇIKACAK

Erdoğan’ın 31 Mart seçimlerinden sonra partinin tüm organlarıyla görüşme trafiğinin ardından seçimlerde Cumhur İttifakı'na en yüksek oyu veren il ve ilçelere teşekkür turuna çıkması planlanıyor. Erdoğan’ın ilk ziyaret edeceği ilin AK Parti’ye yüzde 72 ile 31 Mart seçimlerinde en yüksek oyun çıktığı baba ocağı Rize olması bekleniyor. Erdoğan'ın, Kurban Bayramı’nın ardından yoğunlaşacak teşekkür turu kapsamında ilk etapta AK Parti’ye yüzde 50’nin üzerinde oy veren Trabzon, Kayseri, Konya, Erzurum, Şanlıurfa gibi büyükşehirlere gitmesi planlanıyor.

Yenişafak

YORUMLAR 20
  • Metin 4 yıl önce Şikayet Et
    Rastgele bir telefon numarası çevirin direkt vatandaşa sorun ne vekillere ne il başkanına güvenmiyorum
    Cevapla
  • murtaza 4 yıl önce Şikayet Et
    Halk kendi cebine bakar, gerisi hikaye, hayat standartları yükselirse iyi not düşükse kötü not bu kadar basit, verilen hizmetlerde buna tabi, ev, okul, yol, ulaşım, enfilasyon, altın, faizler, vs
    Cevapla
  • Erol 4 yıl önce Şikayet Et
    Cumhurbaskanimiz,topyekün birlik ve beraberligi turuna ciksa bence daha iyi olacak. Halihazirda kimse kimseye güvenemiyor, ne olacak bu ülkenin hali?
    Cevapla
  • istanbul 4 yıl önce Şikayet Et
    İştebenimdüşüncemağzınasağlıkboksör
    Cevapla
  • ETLİEKMEK KAFALI 4 yıl önce Şikayet Et
    Konya'ya gelmese de olur. Konya nasıl olsa çantada keklik. Konya ceketini assa kazanır. Salıver gitsin!!!
    Cevapla
  • KIZIL GÜNEY 4 yıl önce Şikayet Et
    Kahramanmaraş ile ilgili yazdığım yorumlar neden yayınlanmıyor nasılsa maraşa gelecek reis biz ulaşmasını biliriz yeter bizler ayak altı olduk allah büyük
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İrlanda, Güney Afrika'nın İsrail'e karşı açılan soykırım davasına müdahil oluyor
Yeniden Refah'ta toplu istifa! Eski İl Başkanı ve 21 yönetici AK Parti'ye katıldı