Başkanlar takipte! Hepsine karne çıkarılacak

AK Partili belediye başkanlarının vaatleri ve sürdürdükleri faaliyetlerinin adım adım takip edildiği sistemle başkanların karnesi çıkarılacak.

Başkanlar takipte! Hepsine karne çıkarılacak
Başkanlar takipte! Hepsine karne çıkarılacak
GİRİŞ 30.07.2019 08:37 GÜNCELLEME 30.07.2019 08:37
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

AK Parti tarafından dijital ortamda kurulan yeni takip sistemi için veri girişine başlandı. AK Partili belediye başkanlarının vaatleri ve sürdürdükleri faaliyetlerinin adım adım takip edildiği sistemle başkanların karnesi çıkarılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçen hafta yaptığı toplantıda AK Partili belediye başkanları ve il başkanlarının çalışmalarını bizzat takip edeceğini belirtirken AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı, AK Parti Belediye başkanlarını “Akıllı Yerel Yönetimler Bilgi Sistemi” ile takibe aldı. Dijital ortamda kurulan takip sistemine belediye başkanları yaptıkları faaliyetleri ve vaatleri girmeye başladı.

 

 

ADIM ADIM TAKİP

Sistem üzerinden projelerinin uygunluğu, maliyeti, bölge halkının istek ve beklentilerini karşılayıp karşılamadığı, yapımı aşamasında gerçekleştirilen adımları, projenin zamanında tamamlanıp tamamlanmadığı gibi adımlar takip edilen başlıklar arasında olacak.

SÜREÇLERE DENETİM

AK Partili belediyelerin sistem üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan 11 maddelik manifestodaki başlıklara uyup uymadıklarına da bakılacak. Sistemle belediyelerin bütçe kullanım süreçleri denetlenebilecek. Belediye başkanlarının eksik ya da hatalı uygulamaları buradan takip edilerek anında uyarılacak. Atılan bütün adımlar AK Parti Yerel Yönetim Başkanlığı tarafından takip edilmiş olacak.

 

 

VEKİLLER ÇALIŞIYOR

Öte yandan, AK Partili milletvekilleri Meclis’in tatil olmasının ardından çalışmalarına bölgelerinde devam ediyor. Kendi illerine giderek oradaki çalışmalara ağırlık veren vekiller bölgelerinde parti teşkilatlarının her kademesi ile bir araya geliyor. Mahalle, ilçe ve il teşkilatları ile toplantılar yapan vekiller, vatandaşlarla da buluşuyor.

Türkiye Gazetesi

YORUMLAR 19
  • Adali 4 yıl önce Şikayet Et
    Ise girenler takip edilsin.ise girmeler ankaradan olsun
    Cevapla
  • Hadise 4 yıl önce Şikayet Et
    Gör cehepe gör... Çalışan belediye.. akmpartinin nasıl belediyeleri çalıştırdığını kontrol ettiğini gör. Seninkilerde tüm aile eşrafını belediyede nasıl maaşa bağlarımın derdinde
    Cevapla
  • fransa 4 yıl önce Şikayet Et
    vallahi çok daha iyi olur iste bu benim cumhur baskanim diyebilelim bu sefer insallah vatandas otuz kere belediye nin ayagina gitmez bunlara kontrolcu gonderilsin hele hele yanlis anlasilmasin akp neden bu kadar oy kaybeiyor o belediyeler control edilsin .asiri derecede cep doldurupta dikkatleri baska yerlere çekenler de unutulmamali
    Cevapla
  • DADAŞ25 4 yıl önce Şikayet Et
    hangi ilin milletvekilleri merak ettim bizde tık yok da....
    Cevapla
  • kahramanmaraş. 4 yıl önce Şikayet Et
    Belediyeler göreve başladıktan sonra her üç ay ve ya altı ay sonra icraatları ile ilgili kendi halkını da bilgilendirmeli. Belediyeye alınan kişiler, görev değişimleri, yapılan yatırımlar vs. Her şehrin yerel televizyonları ve mahalli gazeteleri var. Belediyelerin konferans salonlarında 6 ayda bir halka bilgilendirme yapılabilir (canlı yerel tv. yayınlı)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe-Olympiakos! Muhtemel 11'ler
Bakan Şimşek'ten enflasyon vurgusu! Tarih verdi