İmamoğlu'ndan garip 'makam aracı' çıkışı

İstanbul Büyükşehir Belediye İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, makam araçlarına yönelik israf iddiaları ve araçların Yenikapı'da ne zaman sergileneceğine ilişkin soruya garip bir şekilde cevap verdi. İmamoğlu, ''Araçları bulamazsak yerlerine kartondan maketlerini koyar yine gösteririz vatandaşa'' ifadelerini kullandı.

 İmamoğlu'ndan garip 'makam aracı' çıkışı
İmamoğlu'ndan garip 'makam aracı' çıkışı
GİRİŞ 31.07.2019 22:29 GÜNCELLEME 01.08.2019 09:52
Bu Habere 502 Yorum Yapılmış

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, gazetecilerin sorularını yanıtladı. İmamoğlu, makam araçlarının Yenikapı'da ne zaman sergileneceğine ilişkin soruya da cevap verdi.

'OLMADI KARTON MAKETLERİNİ SERGİLERİZ'

 

 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Makam araçları Yenikapı'da ne zaman sergilenecek? İsrafın fotoğrafı ne zaman çekilecek? Gecikmenin nedeni nedir?" sorusuna: "İstemem tabii uzamasını. Çünkü ben de çok istiyorum. Bu bir gerçeklik yani. Ama kolay olmuyor. Farklı listeler farklı çalışmalarda elde ettiğimiz bilgilere göre çok araç sağda solda ilgisi olmayan kurumlarda, kişilerde kullanıldığı konusunda tespitlerimiz var. Zaten bu israfı görüyorduk. Onun için israf tasarruf dedik. En yakın zamanda sergileyeceğiz. Ama sergilemek için o araçları bulabilecek miyiz emin değilim. Yani şöyle ki geri verilmiş olma ihtimali yüksek bir kısım araçların bu dönem içinde. Ama bunların tespiti mümkün. Şu an arkadaşlarım yoğun olarak ona çalışıyorlar. Olmadı yerlerine kartondan maketlerini koyar yine gösteririz vatandaşa. '' diye cevap verdi.

"TATİL BANA YAKIŞIYOR"

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçimden hemen sonra tatile çıkmasına yönelik eleştirilere ilginç bir cevap verdi ve "Bana tatil çok yakışıyor" dedi.

İmamoğlu, "İstanbul'un kaybedecek bir tek saniyesi bile yok, diyerek ardından tatile gitmeniz eleştiriliyor. Bu konudaki görüşünüz nedir?" sorusuna "Bana tatil çok yakışıyor" diye cevap verdi.

 

YORUMLAR 502
  • Turgut 1 yıl önce Şikayet Et
    Hani arac fazlası vardı ne oldu
    Cevapla
  • c.cey 4 yıl önce Şikayet Et
    Ulan istanbul, adam resmen dalga geçiyor sizinle, milletin cebinde %50 daha fazla alıyor finansal düzenleme diyor daha zam değil zamda gelecek diyor , bu saatten sonra Ne istanbulluya ne de bunlara diyecek bir kelime yok literatürde Geçmiş olsun
    Cevapla
  • vatandaş. 4 yıl önce Şikayet Et
    yazık günah bu fırıldaklara iistanbul teslim oldu ...işin gücün dezanformasyon im.oglu...
    Cevapla
  • Abdullah ÖZ 4 yıl önce Şikayet Et
    Yorum yazdım ama sildim...Bu herif için daha yorum bile yapmam...Madara oldu bir ayda.Boş teneke bu ya...
    Cevapla
  • taşeron 4 yıl önce Şikayet Et
    aracları bula bılecek mıyız? bu da ne demek ya sen mılletın aklıyla dalga mı gecıyorsun ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması!
Türkiye ile Irak arasında yeni dönem! İşte madde madde 26 anlaşma