Erdoğan'dan Fırat'ın doğusuna operasyon açıklaması: Rusya'ya söyledik

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: Afrin'e, Cerablus'a, El-Bab'a girdik. Şimdi de Fırat'ın doğusuna gireceğiz. Biz bunu Rusya ve ABD ile paylaştık.

GİRİŞ 04.08.2019 17:24 GÜNCELLEME 04.08.2019 17:32
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa Şehir Hastanesi ve İstanbul-İzmir Otoyolu Ortak Açılış Töreni'nde konuştu.

 

 

Erdoğan burada yaptığı konuşmada Fırat'ın doğusuna yapılacak olası operasyon hakkında değerlendirmelerde bulundu. Erdoğan, "Suriye'deki tehditlerden ülkemizi korurken, Afrin’e girmeyin diye bize gözdağı vermeye çalıştı. Biz Afrin'e girdik, Cerablus'a girdik. Şimdi de Fırat'ın doğusuna gireceğiz Biz bunu Rusya ve Amerika ile paylaştık. Kılıçdaroğlu S-400 sürecinde alenen karşı tarafın yanındaydı. Taciz atışları devam ederken biz sessiz kalamayız. Biz bir yere kadar sabır ederiz. O sabrın sonu var" dedi.

YORUMLAR 48
  • fırat 4 yıl önce Şikayet Et
    türk milleti ve dünyadaki tüm müslümanlar Allahın izniyle arkandanyız sen dünyadaki müslümanların umudusun Reis yalnız değilsin Allah yar ve yardımcın olsun.
    Cevapla
  • halil ibrahim 4 yıl önce Şikayet Et
    konuş reis seninleyiz
    Cevapla
  • Hıdır BUDUR 4 yıl önce Şikayet Et
    ABD ve SDG belli oranda IŞİD militanının yaşamasına izin veriyor. Çünkü Suriye’de var olma sebepleri bu tek argümana dayanıyor. Bu durumu gören IŞİD ara sıra kendini gösterecek türden küçük eylemler yapmakta, bu eylemleri hem yerelde SDG hem de dünya kamuoyunda ABD boyutu arttırarak afişe etmektedir. ABD her bir uluslararası dokümana, “IŞİD tehdidinin devam ettiğini ve hatta tedbirler gevşetilirse büyüyebileceğini,” yazmaktadır, yazdırmaktadır.
    Cevapla
  • Hıdır BUDUR 4 yıl önce Şikayet Et
    ABD PLANI NEDİR? “Yeter ki PKK/YPG/SDG’nin bölgesine Türk askeri girmesin, ama bunu sağlamak için PKK terör örgütü taraflarca sindirilsin. Rusya ve Esed bu konuda sürece destek versin. Rusya desteği ile Şam ve SDG acilen bir anlaşmaya varsın. Şam, SDG’nin PKK ile bir ilgisi yoktur, açıklamasını yapsın. Sonra SDG ve Şam entegrasyonu süreci başlatılsın.”
    Cevapla
  • Hıdır BUDUR 4 yıl önce Şikayet Et
    Biz Irak'a PENCE harekatı yapmamızın bir karşılığı bu Kerkük patlamaları, ABD'li yetkililer ne demişti :"Türkiye bizim Suriye kuzeyindeki Terör koridoruna karışmasın, BİZ DE KONTROLÜMÜZ ALTINDAKİ PYD=PKK'LILARIN TÜRKİYEDE EYLEM YAPMAMASINI SAĞLAYALIM"!!!?? . yakın zaman önce biz Suriye Fırat doğusuna 2-3 top attık veee bugünlerde PKKlılarda yakalanan bombalar, birden hortlayan PKK terörü? SONUÇ: "Sivrisineklerle uğraşacağımıza bataklığa su dökenlerin belini kırma zamanı veee çuvalı kafamızdan çıkarmazamanıı " geldi artık...!! BAŞIMIZDAKİ ÇUVALI ÇIKARMA ZAMANI..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'
Son Dakika: ABD’li heyetten Ankara’ya F-16 ziyareti!