Kızını, amcasını, dayısını ve arkadaşlarını belediyeye yerleştirdi

İzmir Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, kızı, amcası, dayısı ve arkadaşlarını belediyeye yerleştirdi. Emekli 4 arkadaşını yönetici yapan CHP’li Karakayalı, amcası Osman Oray ile dayısı Burhan Güneş’i de hukuk müşavirliğine getirdi.

Kızını, amcasını, dayısını ve arkadaşlarını belediyeye yerleştirdi
Kızını, amcasını, dayısını ve arkadaşlarını belediyeye yerleştirdi
GİRİŞ 09.08.2019 06:20 GÜNCELLEME 09.08.2019 06:22
Bu Habere 91 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz günlerde işyerini bastığı eski ortağını yumruklayan, ilçedeki Suriyelileri kovmakla tehdit eden İzmir’in Kemalpaşa Belediye Başkanı CHP’li Rıdvan Karakayalı belediyeyi aile çiftliğine çevirmiş. Mazbatayı aldıktan sonra 91 kişiyi işten çıkaran Karakayalı’nın, belediyeye akraba çevresi ile İYİ Parti ve CHP’nin Kemalpaşa ilçe yönetiminden işe alım yaptığı ortaya çıktı.

 

 

AMCA-DAYI EL ELE

Emekli dört arkadaşını yönetici olarak işe alan CHP’li başkan, kızını da belediyeye yerleştirdi. Amcası Osman Oray ve dayısı Burhan Güneş’i belediye şirketine hukuk müşavirliğine getiren Karakayalı, İYİ Parti ve CHP’li ilçe yöneticilerini de unutmadı. İYİ Parti Kemalpaşa İlçe Başkanı Coşkun Kılıç’ı spor biriminde koordinatörlük görevine getiren Karakayalı, CHP Kemalpaşa İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Sulu’yu da sözleşmeli hukuk danışmanlığı görevine getirdi. CHP’li başkan partisinin Kemalpaşa Gençlik Kolları Başkanı İsmet Baysu’yu Kültür Müdürlüğüne, CHP İl Başkan Yardımcısı Hasan Ali Oray’ı ise Kennel Şirketine Genel Müdür olarak atadı.

 

 

SÖZÜNÜ TUTMADI

Karakayalı’nın seçim meydanlarında verdiği sözleri tutmadığını ifade eden AK Parti Kemalpaşa İlçe Başkanı Mehmet Ali Demirtaş, “Mitinglerde 5 bin kişiyi işe alacağını, çalışan personelleri işten çıkarmayacağını beyan etmesine rağmen göreve gelir gelmez mobbing uygulamaya başladı” dedi. Demirtaş, Ulucak ve Örnekköy mahallelerindeki tapu sorunlarının İzmir Büyükşehir Belediyesi ile çözüleceği sözü verilmesine rağmen bu doğrultuda hiçbir adım atılmadığına da işaret etti.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
YORUMLAR 91
  • Yorum 4 yıl önce Şikayet Et
    Belediye işi bakanlığa baglansin
    Cevapla
  • kekogsli 4 yıl önce Şikayet Et
    en iyisini yapıyorsun devam bu millet ancak bundan anlar. celladını çok sever ezanı türkçe yapana hergün saygı duruşunda bulunur sıkıntı yok devam.
    Cevapla
  • Dobra 4 yıl önce Şikayet Et
    Cahil Halk Partili kendine yakışanı yaymış, kılıçdaroğlu iskele Baba lığına devam etsin
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Belediyeler valilik bünyesinde bir birim olsun, baskan valiye bağlı olsun çalışanlarda devlet bünyesinden olsun. Hizmetler daha hızlı, giderler daha az olur. Bu arada chp zihniyeti nezaman degişti ki şimdi değişecek de sözlerini tutup halka hizmet edecekler.
    Cevapla
  • Serpil 4 yıl önce Şikayet Et
    Ohh ne güzel daha da yolun milleti..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü
KAAN için yeni aşama! Teslim tarihi öne çekildi