Bahçeli: Biraz sabırlı olun

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin bayramlaşma töreninde konuştu. Bahçeli, Suriye'de oluşturulması planlanan güvenli bölge ve Fırat'ın doğusuna yönelik bir soruya ise, Hulusi Akar'ın daha önce Genelkurmay Başkanlığı yaptığını hatırlatarak, "Böyle bir kişiyi uyarmak tarihi bir hata olur. Biraz sabırlı olun" cevabını verdi.

GİRİŞ 12.08.2019 14:32 GÜNCELLEME 12.08.2019 16:09
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin bayramlaşma töreninde konuştu. Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

 

 

"Türkiye'de daha bir yıl, bir ay, 9 gün bulmamış sistemi kullanarak ülkeyi yeni kaosa sürüklemek demokratik etikle bağdaşmamaktadır. 71 yılda sağlanamamış bir istikrarsızlığı şimdi bir senenin içinde sağlanamıyor iddiasıyla geriye dönüşü istemek ülkemiz için en büyük tehdit olacaktır. Bu sebepten, Milliyetçi Hareket Partisi olarak Türkiye'de önce istikrarın sağlanması, sonra toplumsal normalleşme arkasından da köklü bir demokratikleşme sürecini ortaya koyarak Türkiye'yi ateş çemberinden çıkarmaya kararlı olduğumuzu ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin arkasında olduğumuzu bir kez daha ifade ediyor.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini karşılıksız destekliyoruz. Herhangi bir pazarlık içinde değiliz. Pazar olarak partimizin karşısındaki perşembe pazarını biliriz.

SURİYE'DE OLUŞTURULACAK GÜVENLİ BÖLGE

Burası bir tampon bölge değildir, güvenli bölgedir. Dış unsurların ülkemizi tehdit ettiği bir alan olarak dikkate alınması gereken ve Türkiye'nin bağımsızlığını koruyan bir alan olarak ve Ortadoğu'ya da barışı getiren bir adım olarak düşünülmelidir.

UYARMAK HATA OLUR

Genelkurmay Başkanlığı yapmış, şimdi de Milli Savunma Bakanı olan bir kişinin A Planını, B Planını şimdiden öğrenmek, bunu tartışmak veya onları bu konuda uyarmak zannediyorum tarihi bir hata olur. Biraz sabırlı olun bakalım."

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 7
  • QESER 4 yıl önce Şikayet Et
    Sabır mı kaldı
    Cevapla
  • Abdullah 4 yıl önce Şikayet Et
    Koca Başbuğ sen varsan herşey tamam akliselim ve mantik ile hareket eden devlet adami DEVLET BAHCELI Sağolasın varolasın Rabbim Reis ile birlikteliğinizi herdaim vareylesin.
    Cevapla
  • ali akkuş 4 yıl önce Şikayet Et
    amin
    Cevapla
  • Yörük GURD 4 yıl önce Şikayet Et
    DEVLET yazılır , DEVLET okunur.
    Cevapla
  • FAHRİ25 4 yıl önce Şikayet Et
    tam bır devlet adamı
    Cevapla
  • Hoca 4 yıl önce Şikayet Et
    Hep var ol emi !
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye 23 Nisan'ı kutluyor: Numan Kurtulmuş Birinci Meclis'te konuşuyor
Şaban Sevinç: Atatürk'e rahmetli demeyin