Altı gün izne ayrılan Ekrem İmamoğlu İstanbul'u unuttu

Meteorolojinin günler öncesinden uyarmasına rağmen İstanbul’da bugün yaşanan sel felaketinde can ve mal kayıpları yaşandı. Selden zarar gören vatandaşlar İBB'nin önlem almadığını ve mazgalların temizlenmediği için su baskınları olduğunu ileri sürerken, Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ortalarda görünmemesi tartışma konusu oldu.

Altı gün izne ayrılan Ekrem İmamoğlu İstanbul'u unuttu
Altı gün izne ayrılan Ekrem İmamoğlu İstanbul'u unuttu
GİRİŞ 18.08.2019 08:24 GÜNCELLEME 18.08.2019 08:24
Bu Habere 254 Yorum Yapılmış

İstanbul'da beklenen yağmur sele neden oldu. Meteorolojinin uyarmasına rağmen yağmura hazırlıksız yakalanılan şehirde çok sayıda ev ve iş yeri sular altında kalırken Unkapanı'nda bir vatandaş boğularak can verdi.

Sağanak yağmurun hayatı adeta felç ettiği İstanbul'da İstanbul Büyükşehir Belediyesi yetkililerin uyarılara rağmen önlem almaması ve vatandaşları uyarmaması tepki çekerken, geçtiğimiz günlerde tatil için izne çıkan Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, yeniden 6 günlük izne ayrıldığı öğrenildi. Selin vurmasına rağmen bir açıklama yapmayan Ekrem İmamoğlu'na tepki gösteren twitter kullanıcıları "İmamoğlu Nerede" tartışması başlattı.

Nevşehir'den Bodrum'a gitti

Dün Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesinde düzenlenen, 60'ıncı ulusal 30'uncu uluslararası Hacı Bektaş-ı Veli'yi anma törenlerine katılan Ekrem İmamoğlu'nun akşam saatlerinde Muğla'nın Bodrum ilçesine gittiği ortaya çıktı. Elif Oğuz isimli twitter kullanıcısı dün akşam saatlerinde Bodrum uçağında Ekrem İmamoğlu ile karşılaştıklarını yazdı ve kardeşi ile uçakta çekildikleri fotoğrafı paylaştı. Elif Oğuz daha sonra paylaşımını ve fotoğrafı sildi.

Elif Oğuz isimli twitter kullanıcısı, dün akşam bindikleri Bodrum uçağında Ekrem İmamoğlu ile kardeşinin fotoğrafını çekip paylaştı.

15 GÜN ARAYLA İKİNCİ İZİN

Öte yandan, 20 Temmuz'da 8 gün izin yapan ve seçimlerden hemen sonra tatile çıkması tartışma konusu olan Ekrem İmamoğlu'nun 15 gün sonra yeniden 6 günlük izne çıktığı ve başkanlık vekaletini İBB Meclis Üyesi Hüseyin Aksu'ya bıraktığı öğrenildi. İmamoğlu'nun 16-21 Ağustos tarihleri arasında izne ayrıldığına dair resmi evrak da sosyal medyada paylaşıldı.

YORUMLAR 254
  • ordulu 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunu biz hak ediyoruz hiç ileri geri konuş maya gerek yok
    Cevapla
  • Erdalsilo 4 yıl önce Şikayet Et
    Herkez bir Erdoğan olamaz Adam bir günde 4 ülkeye uçakla gitti yuhladınız Ben Almanyadan Türkiyeye uçakla geldiyimde bitiyorum memleket sevdasını 80 yıl öğrenemeyen Chp şimdimi öğrenecek sandınız
    Cevapla
  • VUSLAT 4 yıl önce Şikayet Et
    Kusura bakmayın Sayın İmamoğlu.Tatiliniz bölündü.Siz en iyisi kaldığı yerden tatilinize devam edin.Boşverin İstanbul'u nasıl olsa Erdoğan düşmanlığı ile İstanbullu size yine oy verecektir.Nede olsa Her şey çok güzel olacak.Devam.
    Cevapla
  • gresunlu 4 yıl önce Şikayet Et
    adam tatilde derdi istanbulmu o baskan oldu is yapacam demediki bedava süt dagitacakti bodruma ciftlik kurmaya gitmistir
    Cevapla
  • aynen 4 yıl önce Şikayet Et
    istanbul bu kisiye agir gelir kapesites okadar fazlasini beklemek olmaz ya razi yada iyade buda halka kalmis tabi rabbim neyi murat eder bilinmez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yine aynı manzara! PKK destekçisi DEM Partililer İstiklal Marşını okumadı...
TÜİK son verileri paylaştı! Hangi ilin nüfusu ne kadar oldu...