CHP yine algı operasyonuna başladı!

Terör bağlantılı belediye başkanlarının görevden alınmasından rahatsız olan CHP'liler algı operasyonuna başladı. CHP'li Gürsel Tekin, Van'da Atatürk portresinin indirildiğini iddia ederken kendi paylaştığı videoda Atatürk portresinin indirilmediği sadece yerinin değiştirildiği görüldü. Gürsel'in açıklamasına daha sonra valilikten de yalanlama geldi.

GİRİŞ 19.08.2019 15:01 GÜNCELLEME 19.08.2019 16:08
Bu Habere 117 Yorum Yapılmış

Bu sabah İçişleri Bakanlığınca,Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Selçuk Mızraklı, Van Büyükşehir Belediye Başkanı Bedia Özgökçe Ertan ve Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk görevden uzaklaştırıldı.Diyarbakır'a Diyarbakır Valisi Güzeloğlu, Mardin'e Mardin Valisi Yaman, Van'a Van Valisi Bilmez belediye başkan vekili olarak görevlendirildi.



HDP'LİLERİN İNDİRDİĞİ ERDOĞAN FOTOĞRAFINI ASTI

 Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili olarak atanan ve sabah göreve başlayan Vali Mehmet Emin Bilmez, ilk iş olarak makama daha önce HDP'lilerin indirdiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafını astı. 



CHP ALGI OPERASYONUNA BAŞLADI

Bilmez'in bu hamlesi HDP'lilerden önce CHP'lileri rahatsız etti.CHP İstanbul milletvekili Gürsel Tekin Twitter hesabından algı operasyonu yaparak kayyumun Atatürk portresini indirdiğini iddia ederek, "Saray'ın Van Kayyumu ilk iş Atatürk resmini indiriyor, Erdoğan resmini astırıyor.Neden? Atatürk milli egemenliğin simgesidir.Bunlar "egemenlik milletin değil, sarayındır" diyor Saray'ın resmini asıyor. Zihniyet bu kadar açık." dedi.



GÜRSEL TEKİN'İ KENDİ PAYLAŞTIĞI VİDEO ELE VERDİ

Gürsel Tekin'in paylaşımında yer verdiği videoda Atatürk portresinin kaldırılmadığı sadece yer değiştirdiği görülüyor.

Valilik'ten daha sonra yapılan açıklamada ise portrenin valinin emri ile daha büyük bir portre ile değiştirildiği bilgisine yer verildi.

VALİLİK DE FOTOĞRAFLARLA YALANLADI

Van Valiliği, bazı basın yayın organlarında yer alan ‘Atatürk portresi indirildi’ iddialarını yalanladı. 

Van Valiliğinden yapılan açıklamada, “İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Van Büyükşehir Belediyesi Başkanlığına Van Valisi Mehmet Emin Bilmez’in atanmasının ardından bazı basın yayın organları ve sosyal medyada çıkan “Atatürk portresi indirildi” iddiaları tamamen asılsız olup, aksine Cumhuriyetimizin kurucu lideri Mustafa Kemal Atatürk’ün küçük portresinin yerine Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez’in talimatıyla büyük portresi asıldı. Ayrıca HDP’li yönetim tarafından yerinden indirilen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın portresi de tekrar yerine asılmıştır” denildi. 

 

 

YORUMLAR 117
  • m. Ali Efendiler 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunların halkçılıkla, solculukla yakından uzaktan ilişkileri yok. Bir dertleri varsa hayran oldukları emperyalist BATI'nın tahakkümünün tükeniyor olması, ÜZÜNTÜSÜ.
    Cevapla
  • HamidiyeSüvarisi 4 yıl önce Şikayet Et
    Egemenliğin simgesi atatürk değil 1.dünya savaşında şehid olmuş ve gazi olmuş bütün Türk milletidir gürsel Tekin kriptosu.aslında atatürkün en büyük düşmanı bu kripto chpliler ve hdplilerdir.sadece atatürkü kendilerine dokunulmasin diye kalkan olarak kullanıyorlar.
    Cevapla
  • yorumsuz 4 yıl önce Şikayet Et
    yalan makinesi
    Cevapla
  • tatar 4 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın artık Atatürkün arkasına sıgınmayı adam gibi savunmalar yapın kimse inanmıyor artık
    Cevapla
  • Ayhan 4 yıl önce Şikayet Et
    Seçilmiş başkanın fotoğrafından rahatsız olan apo nun fotoğrafından rahatsız olmayan zihniyet
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...