MHP'den ABD'ye sert tepki: İşine baksın

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Morgan Ortagus’un Diyarbakır, Van ve Mardin büyükşehir belediyelerine kayyum atanmasına ilişkin, “Seçilmiş yetkililerin görevden alınması ve yerine seçilmemişlerin getirilmesi her zaman endişe vericidir” açıklamasına MHP’den sert tepki geldi.

MHP'den ABD'ye sert tepki: İşine baksın
MHP'den ABD'ye sert tepki: İşine baksın
GİRİŞ 24.08.2019 08:23 GÜNCELLEME 24.08.2019 08:23
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman yaptığı yazılı açıklamada, ABD’nin önce kendi işine bakması, kendi topraklarında yaşayan insanların haklarını teslim etmesi gerektiğini belirterek, “Açıklamalar, tarafımızdan en yüksek dereceden reddedilmektedir” ifadelerini kullandı.

Açıklamanın Türkiye’nin iç işlerine, hukukuna müdahale anlamına geldiğini ve bu durumun hiçbir ülke ile kişinin haddine olmadığını belirten Büyükataman

“Türk milletinin şerefli bir parçası olan Kürt kökenli kardeşlerimizi ayrıştırma çabaları uluslararası hukuka aykırılık teşkil etmektedir. ABD dost ve müttefik gibi davranmalıdır” dedi.

YORUMLAR 2
  • Dadaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Ey kafir abd menderes seçilmemişmiydi .erbakan seçilmedimi..özal ı zehirlettin...mursi seçilmedimi...maduro seçilmedimi...bunları içerdeki uşaklarınla alaşağı yaptın...abd senin senatolarindan el kaideyi deaş ı savunan...bin ladin in heykelini dikecez diyeni yaşatırmısın...sen bize dost değilsin ..fetöyü pkk yı kullanıp vatanımızı işgal etmek istiyorsun..sen bizim..bizde senin düşmanınız..senden dost olamadı olmazda...sen git işine bak..seni ancak hdp ve chp dinler..onlarda senin emrinde...
    Cevapla
  • Wanted 4 yıl önce Şikayet Et
    Sizene ulan coniler teror sevicileri
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İnanılmaz olay Türkiye'de yaşandı! Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırı
Türkiye'nin kanser haritasını TÜİK açıkladı