Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi: Şimdiden hayırlı olsun

Cumhurbaşkanı Erdoğan Artvin'de vatandaşlara hitap etti. Baraj yapılan Yusufeli için inşaatı devam eden yeni yerleşim yeri hakkında bilgi veren Cumhurbaşkanı vatandaşlara müjde verdi. Erdoğan, "Yeni yerleşim yerinde hak sahipleri olmayanların mağduriyetlerini çıkarmakta olduğumuz bir kararnameyle gidiyoruz. Ve bu gece bu kararnameyi imzaladık. Bu kardeşlerimize de evleri şimdiden hayırlı olsun" diye konuştu.

GİRİŞ 24.08.2019 14:10 GÜNCELLEME 24.08.2019 14:56
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Artvin'in Yusufeli ilçesinde vatandaşlara hitap etti. Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Yusufeli'ne yapılacak barajı engellemek için her türlü engellemeyi yaptılar. Bu eserin fiziki gerçekleşme oranı yüzde 70'i buldu. 2021 yılının nisan ayında Yusufeli barajında elektrik üretimi başlayacak.

 

 

"TÜRKİYE'NİN HAKKINI SONUNA KADAR KORUYACAĞIZ"

Doğu Akdeniz'de Amerika varmış, Fransa varmış, Mısır varmış, Katar varmış ama Türkiye yokmuş. Eline diline dursun. Sen orada bizim Yavuz'umuzu görmüyor musun? Barbaros Hayrettin'i görmüyor musun? Sondaj gemilerinin yanında sismik araştırma gemilerimizin yanında bizim fırkateynimizi görmüyor musun? Uçaklarımızla, her şeyimizle oradayız. Batı tehdit sallıyor. Biz tehdit mehdit dinlemeyiz. Burada Türkiye'nin hakkını sonuna kadar savunuyoruz, savunacağız.

"GÖRÜNCE ŞAŞIRACAKLAR"

Burada, her şeyiyle muhteşem bir şehir inşa ediliyor. Bunları görüşünce şaşıracaklar. Onlar bizim Türkiye olduğumuzu bilmiyorlar. 

Yağmurumuz bol, bir yılda barajımız inşallah dolacak. Ağaçlandırma çalışmasını da başlatıyoruz. 

VATANDAŞLARA MÜJDE VERDİ

Yeni yerleşim yerinde hak sahipleri olmayanların mağduriyetlerini çıkarmakta olduğumuz bir kararnameyle gidiyoruz. Ve bu gece bu kararnameyi imzaladık. Bu kardeşlerimize de evleri şimdiden hayırlı olsun. 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 4
  • ali.k 4 yıl önce Şikayet Et
    ah reisim ah Allah rizasini kazanmak için calisiyorsan ölene kadar çaliş , ama sadece millet icin calisiyorsan yuzde elli haric degermi? bak oburleri hep deniz kenarinda kadinlarla selfie cektirip ve aksamlarida kafayi cekip hayatlarini guya kendine gore yasiyorlar.
    Cevapla
  • atalay 4 yıl önce Şikayet Et
    kıdem tazminatı reiiiis
    Cevapla
  • Osman KARAHAN 4 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemize hizmet etmek için adeta gözlerine uyku girmeyen, dünyada ki tüm şer şer güçleri karşısına alan, Aziz Anadolu'muzun necip şahsiyeti sevgili "Reis" ne diyorsa haklıdır. Bizim de kendisine olan desteğimiz pazara kadar değil mezara kadar olacaktır.Osman KARAHAN Yusufeli
    Cevapla
  • Kemal 4 yıl önce Şikayet Et
    Hergün dua ediyorum size Erdoğan her gün
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı