İmamoğlu cephesinden Muharrem İnce'ye Cumhurbaşkanlığı adaylığı yanıtı

Ekrem İmamoğlu'nun seçim döneminde kampanya direktörlüğünü yapan Necati Özkan, Muharrem İnce'nin '2023'te cumhurbaşkanı adayıyım' çıkışına, 'Dün dünde kaldı cancağzım. Artık mekanın yeni sahibi var' sözleriyle yanıt verdi.

GİRİŞ 12.09.2019 23:38 GÜNCELLEME 12.09.2019 23:40
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

CHP eski Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Habertürk Tv'de katıldığı canlı yayında, 2023'te Cumhurbaşkanlığı adaylığı ile ilgili, "Meydanlar dolacak Muharrem İnce aday olacak. Bu böyle yarım kalır mı" ifadelerini kullanmıştı.

 

 

İMAMOĞLU ADAY GÖSTERİLİRSE NE YAPACAK?

İnce, "Ekrem İmamoğlu aday gösterilirse bağımsız aday mı olacaksınız?" sorusuna ise "İmamoğlu benim arkadaşım. Başarılı bir seçim geçirdi. Belki seneye Kasım'da olur seçim. İmamoğlu ile ağzımdan tek kelime alamazsınız" yanıtını vermişti.

 

 

İMAMOĞLU CEPHESİNDEN YANIT GELDİ

Ekrem İmamoğlu'nun seçim döneminde kampanya direktörlüğünü yapan isim olan Necati Özkan ise, sosyal medya hesabından konuyla ilgili dikkat çeken bir mesaj paylaştı. Özkan, isim vermeden Muharrem İnce'nin Cumhurbaşkanlığı adaylığına yönelik sözlerine yanıt verdi.

Özkan, kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, şu satırlara yer verdi: "Dün dünde kaldı cancağzım. Artık mekanın yeni sahibi var."

YORUMLAR 41
  • KAPAK 4 yıl önce Şikayet Et
    herşey çok güzel olacak diyenler onlar için zaten herşey güzel.. istanbul ve ankara da zam gelmiş.. herşey çok güzel olacak diyenlerin umurlarında mı ? verilen vaatleri yerine getirmeyenler .. herşey çok güzel olacak diyenlerin umurlarında mı? olan yine fakire fukaraya oluyor. herşey çok güzel olacak diyenlerin umurlarında mı?
    Cevapla
  • kemal 4 yıl önce Şikayet Et
    Şimdiden seçime kadar işten çıkarmalarla, zamlarla.. insanları sıkıntıya sokup sebebinin iktidar partisi olduğu fikrini kabul ettirip ülkeyi bunaltmaya devam edeceklerdir. Bunlara kanan ve beyni yıkanmış bireylerle seçime gireceklerdir. Çünkü böyle başardılar.
    Cevapla
  • Enso 4 yıl önce Şikayet Et
    Bizim millet ne kadar kolay kandiriliyor. Yahu hangi ülkede ekmekt süt bedava veriliyor? Simdi adam zaten göreve geldi mi kimse elinden alamiyor. Onun için adam rahat istedigini söyler. Insan bi tartar hangi parayla kaynakla bunu yapacaksin diye? Bu ülkede klavye hainleri çok. Ona destek veren hep olacaktir
    Cevapla
  • Gaga 4 yıl önce Şikayet Et
    Muharrem ince kadar vasıfsız Kemal var (hepsi vasıfsız da) hiçbirinden bırak C. Baş. Gardiyan bile olmaz... (Gardiyan daha fasıflıdır)
    Cevapla
  • emekli 4 yıl önce Şikayet Et
    hey aziz istanbul zulüm 1453 de başladı yazanlar aynısını zulüm 2019 da başlatılar. istanbullulara hayırlı olsun ^^ herşey çok güzel oluyor^^
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Smart büyüdü! Yeni modeli sosyal medyayı salladı! Tasarımcısı Türk çıktı
Kamuda tasarrufun ilk adımı! Törene otobüsle gittiler