Karamollaoğlu'ndan ABD açıklaması

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Trump'ın hadsiz ve küstah açıklamaları ile Amerikan politikalarının iki yüzlülüğünü bir kere daha ortaya koyduğunu belirterek "Türkiye, bu türden tehditlerle yönlendirilebilecek bir ülke değildir. Güvenliğini tehdit eden her durumda, kararlarını kendisi alabilecek yetkinliğe sahiptir" dedi.

Karamollaoğlu'ndan ABD açıklaması
Karamollaoğlu'ndan ABD açıklaması
GİRİŞ 07.10.2019 23:54 GÜNCELLEME 07.10.2019 23:54
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "ABD Başkanı Trump'ın hadsiz ve küstah açıklamaları, Amerikan politikalarının iki yüzlülüğünü bir kere daha ortaya koymuştur." ifadesini kullandı.

ABD Başkanı Donald Trump'ın Twitter paylaşımına ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, Trump'ın askeri politikalarda etkisi olmadığını, kendi iç kamuoyunu tatmin etmek için bu tür basit tehditlere başvurduğunu belirten Karamollaoğlu, şunları kaydetti:

"Türkiye, bu türden tehditlerle yönlendirilebilecek bir ülke değildir. Güvenliğini tehdit eden her durumda, kararlarını kendisi alabilecek yetkinliğe sahiptir. ABD Başkanı Trump'ın hadsiz ve küstah açıklamaları, Amerikan politikalarının iki yüzlülüğünü bir kere daha ortaya koymuştur."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 40
  • kenan 4 yıl önce Şikayet Et
    asenayla aynı piste çıkıp daha iyi kıvırmazsan adımı değiştiririm
    Cevapla
  • keleş 34 4 yıl önce Şikayet Et
    kılıcdar. oğlu. darılır. selo. küser. ABD. ye. böyle. laflar. etme. temel. ağa
    Cevapla
  • E.G 4 yıl önce Şikayet Et
    Hiç inandırıcı değil
    Cevapla
  • Xxx 4 yıl önce Şikayet Et
    Dikkat bu konuştuklarini chp duymasinn
    Cevapla
  • MUhsin GÜNEŞ 4 yıl önce Şikayet Et
    Yanlış anlamada sayın Temel bey bence canın yandı gibi hissediyorum bu ABD nin çekilmesinden dolayı !. Böyle güçlü bir dik duruşla ABD nin geri çekilme kararı aldırtan RTE yi tebrik etsen TRAMP a kızmaktan daha çok adil bir duruş olamzmıydı :) hem Tramp bütün pentegona karşı senden daha fazla Bizim haklı davamızı desteklediğini görür gibiyim bilmem neden ama böyle hissettridin be teme ağabey :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç Hakk'a yürüdü
Almanya Cumhurbaşkanı, soykırımcı İsrail'e desteği nedeniyle İstanbul'da protesto edildi