İyice zıvanadan çıktı! Türkiye Suriye'ye girerse...

Cumhuriyetçi Senatör Lindsey Graham iyice zıvanadan çıktı. Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyine düzenlemeyi planladığı operasyonu gerçekleştirmesi durumunda 'cehennemden gelme' yaptırımlarla karşı karşıya kalacağını söyledi.

GİRİŞ 08.10.2019 21:24 GÜNCELLEME 09.10.2019 09:45
Bu Habere 511 Yorum Yapılmış

Trump yönetimine yakın Cumhuriyetçi senatör Lindsey Graham Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyine düzenlemeyi planladığı operasyon konusunda yeni tehditlerde bulundu.

 

 

"CEHENNEMDEN GELME YAPTIRIMLAR..."

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Graham,"Türkiye Suriye'nin kuzeyine girerse, bu adımı Kongre'nin cehennemden gelme yaptırımları takip edecektir. Kapsamlı, derin ve yıkıcı yaptırımlar" ifadelerini kullandı.

 

 

Graham daha önce yaptığı açıklamada, Türkiye’nin Suriye’ye girmesi durumunda Demokratlarla ortak bir yaptırım tasarısını Kongre’den geçireceklerini ve Türkiye’nin NATO üyeliğinin askıya alınması çağrısı yapacaklarını söylemişti. 

YORUMLAR 511
  • erol 4 yıl önce Şikayet Et
    az kaldı sıra israilede gelecek merak etmeyin.sizi adam sayıp laf bile demiyorum.
    Cevapla
  • Adnan 4 yıl önce Şikayet Et
    Lan bir yürü git, başlatma yaptırımına, Trump'ın iti...
    Cevapla
  • cafer karakaya 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye Kuru gürültüye papuç bırakmaz.ABD kuru gürültüyle papuç bıraktırmaya alışmış ama karşındaki TÜRKİYE elinizi altındaki üç beş kuruşluk arap birliği ülkeler değil.Cehennemden gelen yaptırım felan filan tehtit vari konuşmakla bir yere varamasınız.Türkiye ve milleti bağrında çıkan şanlı ordusuyla ekmeğini kendi arasında böler bölüşür,hiç bir hırıstiyan devletine milletine eyvallah etmez.Bunu bilmeniz gerek.
    Cevapla
  • YUNUS 4 yıl önce Şikayet Et
    Gücümüzü ve muhtemel başarımızı bir yerlere devşirmeye çalışmak bizi hafife almaktır. Bu topraklar bizim bayrağımıza susamış, 100 yıllık hasret karış karış bitiyor.Bekle Rakka, Halep,Şam, Musul, Kerkük, Kudüs, Medine, Mekke, Kahire, Bingazi, Selanik, Üsküp, Saraybosna, Atina, Sofya, sadece birkaç karış kaldı.
    Cevapla
  • levent serinkaya 4 yıl önce Şikayet Et
    ulan coniler havlayan köpek dişini göstermez. aç ölsek de boyun eğmeyiz ikizleri deldirdiniz önce kendi poponuzu kurtarın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde