İbrahim Kalın: Suriye'de oynanan oyunların farkındayız

CumhurbaşkanIığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Suriye'de oynanan oyunların farkındayız. Teyakkuzu elden bırakmıyoruz." dedi.

İbrahim Kalın: Suriye'de oynanan oyunların farkındayız
İbrahim Kalın: Suriye'de oynanan oyunların farkındayız
GİRİŞ 06.11.2019 09:58 GÜNCELLEME 06.11.2019 10:27
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

CumhurbaşkanIığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Suriye'de oynanan oyunların farkındayız. Teyakkuzu elden bırakmıyoruz. Türkiye, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın dirayetli liderliğinde hem sahada hem de masada etkin, güçlü ve kararlı olmaya devam edecek" dedi.

 

 

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

"Suriye'de oynanan oyunların farkındayız. Teyakkuzu elden bırakmıyoruz. Türkiye, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın dirayetli liderliğinde hem sahada hem de masada etkin, güçlü ve kararlı olmaya devam edecek."

YORUMLAR 2
  • Kemal 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir Türkiyeyimi işkal etmek için soykırımı kabul eti Ermenilerine üçünçü içirliyi Ermenısdana kuracak 6Türk birlinin ordasına burdan hakırıyorum bisim türk birlimise parcalamakdan geliyorlar uyanın bir ABE ve ABD bütün kapıları kapatmak şart pütün bislik yabaçı Askerleri gödermek bide Natodan çıkmak şart bide idam gelmesi şart güzelim Türkiyem böle temislenir uyamanın samanı gelmiş dir geç bile kaldı 6Türk Miletimis böle uyumaya devam edersenis elde ne toprak kalır nede Aylenis kalır bunlar bislikler bisim topramısa göz dikmişler namusumusa göz dikmişler çanımıza göz dikmişler nolur 6Türk Miletimis uyan yalvariyorum.
    Cevapla
  • Güçlü Türkiye 4 yıl önce Şikayet Et
    Suriye'de oynan oyun Türkiye farkında olmalıdır ABD AB ve İsrail yeni projeler peşinde hedef Suriye topraklarını parçalamak yeni devletçikler oluşturmaktadır ve Türkiye İran Rusya topraklarını parçalamak istenmektedir oyunlara gelmemek için mücadele etmeliyiz Rusya İran Irak Azerbaycan ile istihbari bilgi alışverişi yapılmalı Türkiye acilen yoğun askeri güç komando, bordo bereli, mit, tank öbüs ekiplerini göndermelidir
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar
'Halk TV' itirafları 'pes' dedirtti! Olay sözler: Daha fakir görünelim ki...