AK Parti'li isim konuştu: İstifalar ve görev değişimleri olacak

AK Parti 7. olağan büyük kongreye hazırlanırken, Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir önemli açıklamalar yaptı. "Bu kongre diğerlerinden farklı. Seçimlerin bize söyledikleri var" diyen Kandemir, tazelenme ihtiyacı olduğunu vurgulayarak, "Bir kısım istifalar olacak. Görev değişiklikleri olacak. Yeni ekip arkadaşları göreceğiz AK Parti vitrininde" diye konuştu.

AK Parti'li isim konuştu: İstifalar ve görev değişimleri olacak
AK Parti'li isim konuştu: İstifalar ve görev değişimleri olacak
GİRİŞ 11.11.2019 11:27 GÜNCELLEME 11.11.2019 11:45
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

AK Parti'de olağan büyük kongre sürecinde bazı görev değişiklikleri bekleniyor. 

 

NTV canlı yayınında soruları yanıtlayan AK Parti Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir'den geldi. Kongrenin kendileri için "muhasebe" dönemi olduğunu söyleyen Kandemir, şunları kaydetti:

"Bu kongre diğerlerinden farklı. Seçimlerin bize söyledikleri var. Yeni bir tazelenme ihtiyacı var. Önümüzdeki günlerde görev değişiklikleri olacak. Bir kısım istifalar olacak. Bazı arkadaşlarımız bulundukları görevlerden istifa edip başka görevler alacaklar. Bu büyük ailede kuşkusuz görev değişiklikleri olacak. Yeni ekip ve arkadaşları göreceğiz AK Parti vitrininde."

 

 

Kandemir, gerçekleşecek istifaların da "yenilenme" süreci kapsamında değerlendirilmesi ve altında başka neden aranmaması gerektiğinin altını çizdi.

AK Parti kadrolarındaki kadın sayısının da artacağını belirten Erkan Kandemir, büyük kongrenin de planlandığı gibi 2021 yılında yapılacağını kaydetti.

KONGRE SÜRECİ

26 Nisan 2020’ye kadar 970 ilçe kongresinin tamamlanması öngörülüyor. 1 Haziran 2020’de başlayacak il kongrelerinin ise 27 Eylül 2020’ye kadar tamamlanması planlanıyor.

KAYNAK: NTV
YORUMLAR 8
  • Adana 01 4 yıl önce Şikayet Et
    Adana için en ideal isim Kozan kurucu ilçe başkanı olan Durmuş Ali yıldız..genel merkez bu ismi dikkate almalıdır..
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Hatay İl başkanı değişmeli. Mehmet Kalkan gelmelidir. Hem halkın içinden biri hem ülkücü kökenli hem de herkesi kucaklayacak biri
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Hatay İl başkanı değişmeli. Mehmet Kalkan'ı istiyoruz. Hem halkın içinden biri hem ülkücü kökenli hem de herkesi kucaklayacsk biri
    Cevapla
  • Bir tost 4 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul Kartalı komple değiştirin. Ye kürküm ye mantığı hakim.
    Cevapla
  • Musa 4 yıl önce Şikayet Et
    Sultan Makamı evleri , Üsküdar belediyesinin izni ile kamu malı olan araziyi kendi bünyesinde bahçe olarak kullanıyor. Zehir zıkkım olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'nin Saadet'e gönderdiği vekil dönüyor! Saadet Partisi grubu düşebilir
Pistte korku dolu anlar! Dev uçak az kalsın çakılıyordu