Erdoğan'dan İBB'nin 'temel atmama' törenine tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İBB'nin "temel atmama" törenini eleştirdi. Erdoğan, "Bunlar temel atma gibi işlere zaten yabancılar. Ülkeye ve millete hizmet bunların bünyesine ağır gelir" ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 11.11.2019 12:07 GÜNCELLEME 11.11.2019 19:22
Bu Habere 60 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin "temel atmama" törenine tepki gösterdi. Erdoğan şunları söyledi:

 

 

"İBB Başkanı seçildiğimde İstanbul'da kokudan geçilmeyen Haliç'i, su akmayan evleri, çöp, çamur ile anılan İstanbul'u devraldık. Gece gündüz çalışarak İstanbul'u yaşanabilir bir hale getirdik. Atık yönetiminde şehrimize çağ atlattık. İstanbul'da yaptığımız temel atma törenleri saymakla bitmez.  

Temel atmama töreni yapıyor. Bunlar temel atma gibi işlere zaten yabancılar. Şahsım temel atma törenine değil daha çok açılışa giderim. Ama bunların yaptığına bakın, temel atmama töreni. Ülkeye ve millete hizmet bunların bünyesine ağır gelir. 

 

 

Bu yaklaşımın adı İstanbul'u gelecekte yeniden kokuya, perişanlığa mahkum etmektir. Biz, 25 yıl önce İstanbul'un 2050'ye kadar olan sorunlarını çözecek adımlarını atmıştık. Şimdi de hayata geçiriyoruz. İhtiyaç yok dedikleri proje işte böyle bir proje. Kendi alanında dünyanın en modern örneği bir tesis kazandıracaktık. Tabii hizmet vizyon meselesidir. 

Milletimiz bütün bunları takip ediyor. İnşallah vakti geldiğinde hepsinin de hesabını birer birer soracaktır."

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 60
  • emre19 1 yıl önce Şikayet Et
    Daha cok bekleriz, temel atmalariniAdamlar harabeye donmus,Akm yi yikip yeniden modern bir bina yapmaya bile kiyamet kopardilar, sanki bu yapilar kendi zimmetine ahitler aman dokunmayin viranelerine.
    Cevapla
  • murat 4 yıl önce Şikayet Et
    Şarkıya,türküye,eğlenceye keyfe, bodrum sahillerinde güneşe devam. Her şey daha güzel olacak!
    Cevapla
  • Erdalsilo 4 yıl önce Şikayet Et
    Hedef 2023 biiti okadar
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Cumhurbaşkanım sadece size verdiğiniz emeklere üzülüyorum yoksa bu kadar hizmete yinede bu yalancıları ibb baskanı seçen İstanbul halkı hiçbir hizmeti hak etmiyor EFENDİM SİZ ÜZÜLMEYİN her toplum hak ettiğince yönetilir demekki İstanbul halkı bunları hak ediyor
    Cevapla
  • Müslüman Kürd 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu dünyaya çok büyük bir komutanın (reis) geldiğinin ilk işaretlerini şu şekilde anlayabilirsiniz. Görüşleri, düşünceleri ve çıkarları ne kadar farklı olursa olsun tüm düşmanlar ona (reise) karşı birleşmişlerdir. Eğer reise destek olmazsak chp ülkeyi köle yapacak. Ülkemiz belkide paramparça olacak. Yarın karımız kızımız çocuğumuz düşmanın eline düşer. Ne yaparız biz? Ortak paydamız bu ülkedir asla ayrılmamalıyız. dağılmamalıyız. tüm mazlumların Müslümanların son umuduyuz. İslamın son kalesidir. Biz asla ve asla düşmeyeceğiz asla ve asla
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
5 ayda yüzde 200 zamlandı: İstanbul 'kanatsız' kaldı!
Dünyanın konuştuğu operasyon sonrası Kuzey Kore'den 'İran' sürprizi!