Adalet Bakanı duyurdu: HSK tarafından incelenmektedir

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, “Bir kadın eski eşi tarafından katledildi. Burada herkesin iki elini başının arasına alıp düşünmesi gerekir. Nerede ihmaller yapıldı bunun düşünülmesi lazım. Ayşe Tuğba Arslan şimdi aramızda olabilirdi. Bu can kurtarılabilinirdi dediğimiz nice canlar aramızda olabilirdi. Bu feryadı işitmeyen uygulama HSK tarafından incelenmektedir. HSK gereken her türlü müeyyideyi yapacaktır” dedi.

GİRİŞ 02.12.2019 10:30 GÜNCELLEME 02.12.2019 11:22
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, “Bir kadın eski eşi tarafından katledildi. Burada herkesin başını iki elinin arasına alıp düşünmesi gerekir. Nerede ihmaller yapıldı bunun düşünülmesi lazım.Ayşe Tuba Arslan şimdi aramızda olabilirdi. Bu can kurtarılabilinirdi dediğimiz nice canlar aramızda olabilirdi. Bu feryadı işitmeyen uygulama HSK tarafından incelenmektedir. HSK gereken her türlü müeyyideyi yapacaktır” dedi.

 

 

Ayşe Tuba Arslan

 

 

YORUMLAR 2
  • kemalist 4 yıl önce Şikayet Et
    Tüm suçu hatayı her şeyi erkekte aramak cahiliye dönemine geri gitmek demektir ! kadında erkek de hatalıdır.
    Cevapla
  • muzdarip 4 yıl önce Şikayet Et
    adalet sistemi topyekün değişmelidir. zira milletin adalete güveni kalmamıştır. yargılamayı geciktiren duruşma tiyatrosu son bulmalıdır. yargılama dosyaüzerinden yapılmalı ve en kısa zamanda karar verilmelidir. Yüksek mahkemelere de dosyayı inceleyip karar vermek için azami süre verilmelidir. infaz indirimi saçmalığı son bulmalı, suçlu ne ceza almışsa onu çekmelidir. Cezaevleri yangelip yatma yeri değil,ıslah ve üretim yerleri olmalıdır. kazanılan davanın tahsil ve infazkabiliyeti olmalıdır.Devlet alacaklının hakkını korumalı,gerektiğinde alacaklıya parasını ödeyip borçludan kamu gücüyle rücu etmelidir. vs.vs. vs.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Çaldıkları motor başka hırsızlar tarafından çalındı!
Ünlü yorumcu canlı yayında yere yığıldı!