Kılıçdaroğlu'nun Libya çelişkisi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ağustos ayında Nevşehir'de il başkanları toplantısında yaptığı konuşmada Türkiye'nin neden Doğu Akdeniz'de olmadığını söyleyerek ilginç bir çıkış yapmıştı. Türkiye'nin Libya ile yaptığı anlaşma sonrasındaysa hemen çark etti. Bu kez de Libya'da ne işimiz var demeye başladı.

GİRİŞ 02.01.2020 13:25 GÜNCELLEME 02.01.2020 13:25
Bu Habere 224 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun gün geçmiyor ki çelişkisi gözler önüne çıkmasın. Beş ay önce Türkiye neden Doğu Akdeniz'de değil?" derken bugün de Meclis'e gelen Libya tezkeresine hayır oyu vereceklerini açıkladı. 

 

 

CHP’NİN LİBYA VE AKDENİZ TUTARSIZLIĞI

CHP’nin Libya tezkeresi için hayır oyu vereceği kesinleşti.

 

 

Kılıçdaroğlu, “Doğu Akdeniz’de zengin petrol var. Doğal gaz yatakları var. Amerika orada, Yunanistan orada, Kıbrıs Rum Yönetimi orada, Mısır orada, Katar orada, hepsi orada. Bir tek devlet yok, Türkiye. Niye yok? Akdeniz’in yer altı zenginliklerinden yararlanmak için “Armut piş, ağzıma düş” politikasının bir işe yaramayacağı ortada." demişti. 

Önce “Niye herkesin olduğu yerde biz yokuz” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Akdeniz’de var olmak için adımlar atıldığında da “Ne işimiz var Libya’da” diye çıkışarak yine bir çelişkisini ortaya koydu. 

 

YORUMLAR 224
  • Eyup66 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu gun bunu der yarin doner.Siz kusuruna bakmayin bunun.
    Cevapla
  • Bahadır 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir insan bu kadar cahil olamaz.
    Cevapla
  • kahramanmaraş. 4 yıl önce Şikayet Et
    Chp nin tek gayesi muhalefet olmak (keza onuda başaramıyorlar), hırsları devlet ve millet sevgisinin üzerine çıkmasına neden oluyor. Hadi bir nebze koltuk sevdası diyelim, ya bu partiye oy verenler de vatan millet sevgisi yokmu? (yerli muhalefet istiyoruz)
    Cevapla
  • Can Polat 4 yıl önce Şikayet Et
    Biraz kendini gizle bari bu kadar acik edilmez
    Cevapla
  • KAZIM 4 yıl önce Şikayet Et
    Bi adamda şeref namus olmalı...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İran ve İsrail'den yüzyılın tiyatrosu - Gazete manşetleri
Kulüpler Birliği geri adım atmıyor! Büyükekşi yönetimine büyük baskı