Erdoğan, Yunanistan'a sert çıkıp Hafter için bu cümleyi kurdu: Yakında göreceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Berlin zirvesi öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin hamlelerinin Atina Yönetimini çıldırttığını söyleyen Erdoğan, darbeci Halife Hafter'in Yunanistan ziyareti hakkında ilk kez konuştu.

GİRİŞ 19.01.2020 10:56 GÜNCELLEME 19.01.2020 10:56
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya'nın başkenti Berlin'de bugün düzenlenecek Libya Zirvesi öncesi havalimanında önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin hamlelerinin Atina Yönetimini çıldırttığını söyleyen Erdoğan, darbeci Halife Hafter'in Yunanistan ziyareti hakkında da ilk kez konuştu.

Erdoğan, "Yunanistan Almanya'ya davet edilmediği için çok rahatsız. Libya ve Türkiye arasında yapılan anlaşma Yunanistan'ı çıldırtmıştı. Hafter'le yapılan anlaşmanın anlamı yok. Sarrac BM tarafından kabul görmüş biri. Hafter'i Yunanistan'a davet etti. Orada verdikleri pozlarla Almanya'ya gitmemesini rövanşist anlayışla bunu yaptılar. Bunun bir kıymeti harbiyesi yok. Hafter Almanya'ya geldiği zaman orada neler söyleyeceğini göreceğiz. Miçotakis yanlış yapıyor. Türkiye ile ilişkilerde de yanlış yapıyor" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 9
  • Hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    Yunanistan'ın bölgede bir valilik kadar değeri yok.
    Cevapla
  • MiSaFiR 4 yıl önce Şikayet Et
    Hafter, ateşkes olur da meşru iktidar ile birlikte YÖNETİME GELİRSE : İlk yapacağı iş, Libya ile yaptığımız son anlaşmanın iptalinin gerçekleştirilmesi için çalışmalara başlayacaktır. ÖNLEM ALMAMIZ GEREKİR ...
    Cevapla
  • ercano 4 yıl önce Şikayet Et
    Salin ayni anda 500 bin mülteciyi yunana sesleri nasil kesiliyor.bak7n.
    Cevapla
  • lokman 4 yıl önce Şikayet Et
    global devletler hafter üzerinden çok kirli bir senaryo oynuyor, dünya paylaşılıyor,osmanlı 1-0 yenik.,rövanşı da almak istiyorlar TC Hamlesi Atağı sonucu belirleyecek?!!!!
    Cevapla
  • canturk 4 yıl önce Şikayet Et
    yunan sipiker 2019 yılında turkler bizansın cocuklarının kım oldugunu gorecek demişti bunlar buyuk pılanlar kuruyorlar turkıyeyı tek basına yenemeyeceklerını cok ıyı bılıyorlar ve farklı cepheler acmak turkıyenın gucunu bolmek ve saldırıya gecmek ıstıyorlar darbe gırısımınıde buyuk ıhtımalle onlar pılanladılar ama o gucu cesaretı bulamadılar ama daha kapsamlı saldırı ıcın sadece mola verdıler
    Cevapla
  • Cevap 4 yıl önce Şikayet Et
    Gelsinler görsünler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi
Eray Güçlüer 'İsrail İran'a saldıracak' diyerek hedef alınacak yeri açıkladı