Elazığ Kılıçdaroğlu'nun aklına yeni geldi: Deprem bölgesine gidecek

Elazığ depreminden hemen sonra 'deprem paraları nerede' diye hükümete soru yönelten ve birtakım eleştiriler sıralayan CHP lideri Kılıçdaroğlu, deprem bölgesine gitmek için yeni karar aldı. Ana muhalefet liderinin bu karar almak için geç kalması büyük tepki çekerken, CHP kaynaklarına göre Kılıçdaroğlu, deprem çalışmalarını kötü yönde etkilememek için Elazığ'a gitmemiş.

Elazığ Kılıçdaroğlu'nun aklına yeni geldi: Deprem bölgesine gidecek
Elazığ Kılıçdaroğlu'nun aklına yeni geldi: Deprem bölgesine gidecek
GİRİŞ 31.01.2020 11:51 GÜNCELLEME 31.01.2020 11:51
Bu Habere 94 Yorum Yapılmış

Elazığ Sivrice'de meydana gelen 6,8 şiddetinde depremde 41 vatandaşımız hayatını kaybetti. Malatya'da hasara neden olan depremde çok sayıda bina zarar gördü. 

Depremin ardından Türkiye kenetlendi. Yurdun dört bir yanından deprem bölgesine yardım gönderildi. Öte yandan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, depremin hemen ardından Elazığ'a hareket etti. Çalışmaları yerinden inceleyen Bakanlar, son durumla ilgili her gün bilgilendirme toplantısı yaptı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise, bir hafta geçtikten sonra deprem bölgesine gitme kararı aldı. Depremin yaraları sarılmaya çalışılırken, "Deprem için toplanan paralar nerede" sorusunu gündeme getiren Kılıçdaroğlu'nun, Elazığ'a gitmek için bir hafta beklemesi tepki çekti. 

'ÇALIŞMALARA ZARAR VERİRİM' DİYE GİTMEMİŞ!

NTV'de yer alan habere göre, CHP kaynakları Kılıçdaroğlu'nun deprem bölgesine geç gitmesiyle ilgili komik bir savunma yaptı. CHP kaynakları, "Gitseydi görüntü vermek anlamında yararı olabilirdi ama tam aksine çalışmalara zarar verirdik. Güvenlikten, açılacak ve kapatılacak yollara kadar birçok soruna yol açılırdı. Genel Başkan 'gidelim' diyenlere bu gerekçe ile 'hayır' dedi" değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR 94
  • Ahmet Kır 4 yıl önce Şikayet Et
    Mesela "tarzım değil" diyenler de var. O öyle demedi. En az 10 sene CHP'nin övünebileceği bir başarı. Genel başkanlığı gene kurtardı, garantileedi.
    Cevapla
  • Ahmet Kır 4 yıl önce Şikayet Et
    Maaşallah subhanellah. Ne asil düşünce yarabbim. 10 sene düşünsem aklıma gelmezdı. Ah kalın kafam(!)
    Cevapla
  • ASIM 4 yıl önce Şikayet Et
    Komik adam bu kılıçdaroğlu. Aynı zamanda da çok tehlikeli.
    Cevapla
  • Keskinli 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok çalışıp SEL BASKININDA EGE'YE TATİLE, Elazığ depremini bahane edip, ordadan da çabubukça ERZURUM PALANDÖKEN''E KAYAK KAYMAYA TÜYEN Emin Çölaşan abisinden 'İstanbul'a güzel şeyler yapıyorsun, geleceğini parlak görüyorum. Bir daha böyle açık verme' ÖĞÜDÜ alan İMAMOĞLU Ekrem'in, BİR KÖTÜ KUMPAS KASET DESTEĞİYLE YOLU AÇILAN, YİLDİZİNIN PARLATILMASI İÇİN CİLACILARIN ELDE AVUÇTA NE KADAR PARLATICI VARSA TÜKETEN, genel müdürü BAŞKA NE YAPABİLİR Dİ?! :))
    Cevapla
  • Malatyalı 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunların bu tavırlarını görünce heh işte tamam artık foyaları çıktı ortaya bu adamlara artık kimse oy vermez diyorum. Sonra bakıyorum yok, değişen hiçbir şey yok. Yani sözün özü, bunlar rezilliğin en alasını da yapsa bunlara oy verenler gerçek yüzlerini göremeyecekler, görecek olsalardı ölmüş ve hiç kimseye faydası olmayacak bir şahsa tapmak derecesinde sevgi beslemezlerdi...
    Cevapla
  • 110 İtfaiye,112Acil 4 yıl önce Şikayet Et
    Mesele ideolojik malatyalı kardeşim .Temsil ettiği kesimde aynısını düşünüyor ,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Herkes birbirini ihbar ediyor! IBAN korkusu Maliye'yi kilitledi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: PKK artık gündem olmaktan çıkartılmalı