MHP'den İlker Başbuğ'a çok sert tepki

Başkan Erdoğan grup toplantısında eski Genel Kurmay Başkanı İlker Başbuğ’a sert tepki gösterdi. Erdoğan: “Parlamentonun hukukunu korumak için hepiniz süratle dava açmalısınız.” dedi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım konuya ilişkin değerlendirmelerini A Haber’e aktardı.

MHP'den İlker Başbuğ'a çok sert tepki
MHP'den İlker Başbuğ'a çok sert tepki
GİRİŞ 05.02.2020 16:38 GÜNCELLEME 05.02.2020 16:38
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım: “Askeri mahkeme yıllarca Necmettin Erbakan’ı, Alparslan Türkeş’i ve bizleri yargılamıştır. Burada TBMM büyük töhmet altında bırakılmıştır. Bunu kabul etmek mümkün değildir. Önce herkesin vazifesini yapması gerekir. Birçok askeri noktada büyük görevler almış İlker Başbuğ’un, FETÖ ile ilgili bir mücadelesi yoktur. Bunların gözleri daima yönetimdedir. Askerin yönetimle bağı kesilmiştir. Ancak Türkiye’de Genel Kurmay Başkanlığı gibi bir makama gelmişsiniz, ordu da bütün kademeleri FETÖ’ye teslim etmişsiniz, çıkıyorsunuz burada ahkam kesiyorsunuz. Bu şekilde ahkam kesmeyle bir noktaya varılmaz, TBMM’ye gölge düşürülemez.” ifadesinde bulundu.

YORUMLAR 6
  • Abdullah 4 yıl önce Şikayet Et
    Ilker başbuğ asla ordu komutanlığı yapacak kabileyette bir adam değil. Tek bildiği boş laf kalabalığı. Asker olmasa idi bunlar sosyal hayatta iş aramakla ömürleri gecerdi.
    Cevapla
  • Yorum 4 yıl önce Şikayet Et
    Eyvallah, hiç yakışmadı paşaya hiç
    Cevapla
  • fergan 4 yıl önce Şikayet Et
    Sn. milletvekilimiz İlker Başbuğ'a hakettiği cevabı vermiştir.
    Cevapla
  • İSTANBUL...34 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu konu ile ilgili chp ve iyipden tık yok neden ? Bu 2 partide halk desteğiyle hükümet olamazda ondan diye düşünüyorum..
    Cevapla
  • Ugur 4 yıl önce Şikayet Et
    Muhatap almayın borucuyu değmez ne olduğu belirsiz paşalardı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi