Devlet Bahçeli'den dikkat çeken İYİ Parti açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, "Kimse maval okumasın, biz Rusya'yı 93 Harbi'nden biliriz" ifadelerini kullandı. MHP lideri Bahçeli, İYİ Parti'deki istifalarla ilgili de, "İYİ Parti iyi günde olsunlar, tahriklere kapılmasınlar" değerlendirmesinde bulundu.

GİRİŞ 18.02.2020 10:51 GÜNCELLEME 18.02.2020 11:55
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

 

"Şu anki mücadele parti üstü bir manadadır. Türkiye neden Suriye'de diyen bilhassa küresel güçlere sizin orada ne hakkınız var demek hakkımızdır.

Akıl ve vicdan tutulması yaşayan Esad kendi halkının kanını akıtmaktadır. Esad tarihe, insanlığa, hukuka ve yaşama hakkına karşı affedilmez suçlar işliyor. Esad gitmeden, koltuğundan indirilmeden barış gelmeyecek.

Kılıçdaroğlu İdlib'de sıkışan yoktur. Ama sıkıştırılmak istenen Türkiye'dir. Hangi iş birlikçinin fermanını okuyorsun?

Kimse maval okumasın, biz Rusya'yı 93 Harbi'nden biliriz.

Rusya ve ABD güç rekabeti içindedir. Suriye'nin toprak bütünlüğünü isteyen sadece Türkiye'dir.

Türkiye üzerinde vahşi bir oyun kurgulanmaktadır.

Darbe demek karanlık demektir, iç çatışma demektir. Bu kanlı sayfa açılmamak üzere kapanmıştır."

İYİ PARTİ AÇIKLAMASI

Bahçeli, partisinin grup toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bir gazetecinin "İYİ Parti'den istifalar var. Bu istifaların son olacağını öngörüyor musunuz? Daha önce 'MHP'nin kapısı açık' çağırınız olmuştu. Hala o kapı açık mı?" sorusu üzerine Bahçeli, şunları söyledi:

"MHP'nin Türk milletini kucaklamakta kapısı her zaman açıktır. Her defasında söylüyoruz: Milletimizle kucaklaşmak istiyoruz. Ancak Türkiye'nin siyasi istikrara, birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu dönemde hiçbir siyasi partide istikrarsızlık söz konusu olmamalıdır. Bunlara dikkat etmek lazım. Bir tarafta yeni parti kuruluşları tartışması var, bir tarafta FETÖ'nün siyasi ayağı tartışması var, bir tarafta da siyasi partileri karıştırmak isteyen zihniyetler var. İYİ Parti iyi günde olsunlar, tahriklere kapılmasınlar." 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 27
  • Sura kaya 4 yıl önce Şikayet Et
    Siyasetcileri görüyorum parti başindakilrı nasilda kapisiyorlar canla başla ben kazanmaliyim ben kazanmaliyim diye. İyi yaşam lüks yaşam ailerini rahat yasatmak için. Haklilar belki kendilerince. Vatandasta asiliyor asılıyor kendisi ailesi icin ama boş nafile. ne uzuyorlar ne kisaliyorlar bogaz tokluguna sikintı icinde yasıyorlar açız diyen işciyi emekliyi görüyoruz. Ama bu parti basindakilar sade koltuklarini düsünüyor kendilerini düsünüyorlar.
    Cevapla
  • Sura kaya 4 yıl önce Şikayet Et
    Vatan icin birlik olmak hepimizin istedigi zaten bu bölünmemek. Bahceli aksenere güzellemeler yapiyor kilictaroglunu yerden yere vuruyor.bahceliye soruyorum bu nasil birlik olma böyle? Akşenerin kilictaroglu ile birlik oldugunu bahceli bilmiyormu? Hdp chp ip sp bunların belediye secimlerinde neler yaptigini bahçeli çok çabuk unutmuş.
    Cevapla
  • Hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Bahçeliyi en önce sahte naylon ülkücüler sattı. Ülkücülükleri üç hilal figüründen ibaret.Bastığı yeri konuştuğu lafı bilmeyen meral karısının peşine takıldılar. Devlet beyi ve ülkemizi bdp chp koalisyonuna peşkeş çektiler. O akılsızlar sayesinde pkk istanbul, ankara, izmir, hatay, adana gibi illerimizi adeta kuşattı. Hey akılsızlar. Soğancı patatesçiler. Devlet beye kızmışlarda oy vermemişler. Yesinler oyunuzu ahmaklar bdp ye oy veriyorsunuz ama.
    Cevapla
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Burda yeni bir oyun var diyor bence. Yani bütün partileri kariştıracaklar diyor. Dikkat etmeklazım diyor. Akıl küpü maşaallah.
    Cevapla
  • Alparslan 4 yıl önce Şikayet Et
    O kalleş hain vekiller, görevini yaptı hdp şımardı, şimdi istifa etseler ne farkeder,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!