Ahmet Hakan'dan gündemi sallayan sözler: Olası darbeyi ilk onlar engelleyecek

"Türkiye'de darbe olabilir" söylemlerinin arttığı son dönemde Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, nefret söylemiyle karşı karşıya olan bekçilerin önemini yazdı. Hakan bir arkadaşının "15 Temmuz gibi bir kalkışmaya karşı toplumu ayağa kaldıracak ve belki de ilk karşı tepkiyi verebilecek bir güç olabileceği için bekçileri istemiyorlar" dediğini aktardı ve "bekçi düşmanlığının arkasında böylesi bir amaç yatıyor olabilir" dedi.

Ahmet Hakan'dan gündemi sallayan sözler: Olası darbeyi ilk onlar engelleyecek
Ahmet Hakan'dan gündemi sallayan sözler: Olası darbeyi ilk onlar engelleyecek
GİRİŞ 22.02.2020 16:28 GÜNCELLEME 22.02.2020 19:09
Bu Habere 112 Yorum Yapılmış

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan'ın "Bu bir Atakan raconudur" isimli köşe yazısında, bekçiler ile ilgili kısmı şu şekilde;

 

NEDEN BEKÇİLERE DÜŞMANLIK YAPILIYOR?

BİR dostum dedi ki:

 

"15 Temmuz gibi bir kalkışmaya karşı toplumu ayağa kaldıracak ve belki de ilk karşı tepkiyi verebilecek bir güç olabileceği için bekçileri istemiyorlar."

Olaya hiç böyle bakmamıştım.

FETÖ hesaplarından tutun da BBC türü yayın organlarına kadar birçok mecranın hiç bıkmadan pompaladığı mübalağalı bekçi düşmanlığının arkasında böylesi bir amaç yatıyor olabilir gerçekten de.

RAPORA DA YANSIMIŞTI

Türkiye'de yakın bir dönemde darbe olacağını söyleyen CIA'ye bağlı düşünce kuruluşu RAND, yayımladığı raporunda, mahalle bekçiliği uygulamasına duyulan rahatsızlığı dile getirilmişti.

YORUMLAR 112
  • Cuma Koç 4 yıl önce Şikayet Et
    Yorum yapmaya bile degmezsin Ahmet
    Cevapla
  • hanım 4 yıl önce Şikayet Et
    Ehmet Hakan, bu kadar da abartma ya. 15 Temmuz hain darbe girişimini cemaatlerle işi olmayan devletinin emrinde olan polisler ve bu polislerin arkasından yürüyerek destek veren halk engelledi. Bekçinin görevi geceleyin meydana gelebilecek asayişe müessir olayların engellenmesi için caydırıcılık görevi yapmaktır. Bekçi kardeşlerimize başarılar diliyoruz, ama bu kadar abartmanız biraz enteresan olmuş.
    Cevapla
  • yusuf 4 yıl önce Şikayet Et
    TÜRK kim dir TÜRK nasil olmali TÜRK hangi siyasi kanatta olmali TÜRK dost demek düsman a korku demek türk siginilacak liman demek türk dogru olmali düsürt olmali inancli olamli vatan i kutsal bilmeli PEKI TÜRK hangi siyasi kanatta olmali ya gelince tek kelimeyle ülkede ki siyasi aktörler in söylem icraat hadef leri yaptiklari yapmadiklari yapaaklri seylere kim memnuniyet lerini kim karsi durusularini sergiliyor ise onlara baklmali yani erdogan havalimani dediginde kimler karsi ydi almani fransiz chp kanal dior kimler karsi s400 diye ciktiginda kimler karsi ydi TÜRK ükenin cikari kazanci na karsi olabilirmi
    Cevapla
  • Kayserili 4 yıl önce Şikayet Et
    Hadi oradan
    Cevapla
  • Kara 4 yıl önce Şikayet Et
    Ya geçin bu işleri boşuna gündem oluşturuyosunuz senin ne oldun bile. Elli deyil Ahmet
    Cevapla
  • Boran 4 yıl önce Şikayet Et
    Sen kimsin peki.Fetöcü olabilirmisin.Zıpladığına göre.
    Cevapla
  • Bremenli 4 yıl önce Şikayet Et
    alman tv lerindeki acik oturumlari izleyin acik acik reis in indirilmesi gerektigini söylüyorlar diktatörmüs demokrasi yokmu ayagi yapiyorlar müdahale etmek istiyorlar ama bir taraftanda korkuyorlar burdaki halkin ayaklanmasindan cekiniyorlar o yüzden kafelere irkci saldiri adi altindinda sindirme politikasi yapiyorlar bu herseyden yoksunlar bu plani yaparken icimizdeki hainlerde tayyip düsmanligi yüzünden ülkeyi yangina cevirmeye calisiyor yani anliyacaginiz Türkiyemize bir müdahale olacak bu kesin o yüzden hazir ve dikkat kesilmeliyiz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İran'ın misillemesi sonrası Putin'den uyarı geldi: Feci sonuçları olur!
Vatandaşa önemli altın uyarısı: 'Kuyumcular bile satıyor'