Yardımcısı koronaya yakalandı! Akşener’in test sonuçları açıklandı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in evindeki yardımcısının koronavirüse yakalanması ile ilgili İYİ Parti’den açıklama geldi. Açıklamada “Genel başkanımızın rutin kontrolleri var. Son test sonuçları da negatif” ifadeleri kullanıldı.

Yardımcısı koronaya yakalandı! Akşener’in test sonuçları açıklandı
Yardımcısı koronaya yakalandı! Akşener’in test sonuçları açıklandı
GİRİŞ 06.04.2020 18:02 GÜNCELLEME 06.04.2020 18:02
Bu Habere 93 Yorum Yapılmış

İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı.     

 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in evindeki yardımcısının koronavirüs testinin pozitif çıkmasına ilişkin de konuşan Dervişoğlu, "Sayın genel başkanımızın sağlık durumu gayet iyi. Bu basına yeni yansımış bir durum. Genel başkanımızın rutin kontrolleri var. Son test sonuçları da negatif. Şartların gerektirdiği biçimde evinde istirahatine ve yaşamına devam ediyor. Şükürler olsun Allah'a ki sağlığı gayet yerinde." dedi.     

Dervişoğlu, yardım kampanyalarına ilişkin de içinden geçilen zor dönemde sosyal dayanışmanın icap ettiğini, Türk milletinin de bu dayanışmayı layıkıyla yerine getirdiğini söyledi.     

 

Dervişoğlu, pandemi nedeniyle görevi başında yaşamını yitiren sağlık çalışanlarının şehit sayılmasına ilişkin olarak da hükümetin, muhalefetin önerilerine hep ret cevabı verdiğini ifade ederek "Bu düzenlemenin zaman kaybetmeden hayata geçirilmesi gerekmektedir." dedi.  

KAYNAK: AA
YORUMLAR 93
  • Mert 4 yıl önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun.Yorumlarda insan hastalık yakalanmasına sevinenler var... Bu insanlar bizimle var bu siyasette. Bu zor günlerde böyle hastalıklara sevineceksek vay halimize...
    Cevapla
  • Birisi 4 yıl önce Şikayet Et
    Hadi ordan
    Cevapla
  • İsviçreli 4 yıl önce Şikayet Et
    Mhp olunca Alllah şifa versin İyi parti olunca iyi olmuş.Hepimiz Tc vatandasiyiz hepimiz insaniz.Yarin sizin basiniza gelirse.
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    isviçreli misin nesin bu nine bu memleketin hangi işine hayrı dokunmuş,işigücü kumpas bunda ne ararsan var fetö var,hdp ile iş birligi var,chp nin kan kardeşi eeee hani insanlık nerede
    Cevapla
  • Zafer 4 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah topunuz olursunuz da bir miktar hain eksilir. Bunları İlçe başkanınızın ve başkan yardımcınızın twitlerini gördükten sonra yazıyorun. Ya adam olursunuz bu millet takdir eder yada olmazsınız her gün böyle beddua eder. Elbet biri de tutar.
    Cevapla
  • Birisi 4 yıl önce Şikayet Et
    Ilgimi cekmedi bu haber
    Cevapla
  • Ziya can 4 yıl önce Şikayet Et
    bedenlerinde koronavirusu yok belki ama beyinlerindeki virus daha tehlikeli...
    Cevapla
  • Kozanlı 4 yıl önce Şikayet Et
    bedendeki temizlenir ama beyine çare yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yunanistan neye hazırlık yapıyor? Neden Demir Kubbe'nin peşine düştü?
Cumhurbaşkanı Erdoğan çocuklarla bir araya geldi