Yardımcısında koronavirüs çıkan Akşener: Duyunca oğlumu ve eşimi düşündüm

İyi Parti lideri Akşener, evinde çalışan yardımcıda koronavirüs çıkmasıyla ilgili konuştu. Test sonucunu ilk öğrendiği anda oğlu ve eşini düşündüğünü belirten Akşener, "Bilimin bile henüz net tanımadığı bir belayla karşı karşıyayız. Testler yapıldı, sonuç geldi, rahatladık. İkinci bir teste şimdilik ihtiyaç duyulmayacak gibi" diye konuştu.

Yardımcısında koronavirüs çıkan Akşener: Duyunca oğlumu ve eşimi düşündüm
Yardımcısında koronavirüs çıkan Akşener: Duyunca oğlumu ve eşimi düşündüm
GİRİŞ 08.04.2020 14:36 GÜNCELLEME 08.04.2020 14:36
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, evinde çalışan yardımcısının koronavirüs testinin pozitif çıkmasıyla ilgili açıklamalar yaptı.

Hürriyet'e konuşan Akşener, yardımcısının test sonucunu öğrendiği anda hissettiklerini ve karantina günlerini şöyle anlattı: 

“Yardımcımın COVID-19 olduğunu öğrendiğimde ilk aklıma gelen ailem oldu. Eğer bir bulaşı olduysa oğlum, eşim onları düşündüm. Torunumu uzun süredir telefon aracılığıyla görüyorum. Ondan yana içim rahat. Konu kendime gelince de, elbette bir tedirginlik yaşadım. Ne bir nefes eksik, ne bir nefes fazla. İman etmiş olsak da, insan tedirgin oluyor.

DURUMU İYİ

Bilimin bile henüz net tanımadığı bir belayla karşı karşıyayız. Testler yapıldı, sonuç geldi, rahatladık. İkinci bir teste şimdilik ihtiyaç duyulmayacak gibi. Çalışanımın sağlık durumunu ilk anda itibaren takip ediyorum. Yıllardır evimizin bir parçasıdır. Hastalığı hafif seyrediyor. Durumu gayet iyi.

Son iki haftadır yalnızca iki televizyon yayını için dışarı çıktım. Günün büyük bölümü evde bilgisayar başında çalışarak geçiyor. Salgınla ilgili kurul oluşturduk. Olumlu adımları takdir etmenin yanı sıra hükümete önerilerimiz de oluyor. Bir kısmının uygulanmasından da memnuniyet duyuyoruz.

Uzun zamandır bekleyen kitaplar vardı, okuyorum. Mutfakta da vakit geçiriyorum. Bir yandan bilimin ışığına inanırım, diğer yandan da maneviyatımızın ışığına."

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 45
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Biz bize yeteriz de bakalım, siz size yetecek misiniz. Uçağını bağışlasın diye laga luga ediyordun.
    Cevapla
  • net 4 yıl önce Şikayet Et
    biz sizin gibi bir belayı yaşamışız corona ne ki
    Cevapla
  • izmirli 4 yıl önce Şikayet Et
    hani mesele vatansa gerisi teferruattı. hepsi laf değil mi fetöcü abla? sizin gibiler mesele ölüm olunca vatanı filan unutuverir...
    Cevapla
  • Yücel Gündoğdu 4 yıl önce Şikayet Et
    kadının görevi analık tır git evine analık yap
    Cevapla
  • Reis C* 4 yıl önce Şikayet Et
    Fetö ve Pkk lılar çok üzülür dü sanırım... Nede olsa senin yol arkadaşların...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Putin Türkiye'ye geliyor
Başkan Erdoğan'dan sert tepki: Bu iftirayı atanları asla ve asla unutmayacağız