Pendik Belediyesi'nden personeline ikramiye müjdesi!

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, Koronavirüs mücadelesini sahada veren personellerine 1000 lira ikramiye vereceklerini açıkladı.

Pendik Belediyesi'nden personeline ikramiye müjdesi!
Pendik Belediyesi'nden personeline ikramiye müjdesi!
GİRİŞ 08.04.2020 19:16 GÜNCELLEME 08.04.2020 19:16
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Koronavirüs Salgınıyla mücadelede, belediyelerin olağanüstü bir performansla çalıştığını ifade eden Pendik Belediye Başkanı Ahmet CİN, “sahada çalışan arkadaşlarımız, mücadelenin ön safında görev yapan, görünmeyen kahramanlar.” dedi.

SAHA PERSONELİNE 1000 LİRA İKRAMİYE

“Sahada çalışan arkadaşlarımız büyük bir özveriyle çalışıyorlar. Şehrimize ve insanımıza yönelen tehdit, ortaya çıkmadan yok etmeye çalışıyorlar. Sokaklara, caddelere, meydanlara, camilere, Pazar yerlerine; yaşlılara, gençlere, engellilere, ihtiyaç sahiplerine büyük bir görev bilinciyle hizmet ediyorlar. Bu özveriyi maddi olarak da destekleme kararı aldık.” şeklinde açıklama yapan Başkan CİN,  Sahada görev yapan Pendik Belediyesi personellerine 1000 lira ikramiye ödeyeceklerini açıkladı. 

KORONA BU BİLİNCİN KARŞISINDA DURAMAZ

Sahada çalışan belediye personelleri; Temizlik İşleri, Sosyal Destek Hizmetleri, Zabıta, Destek, Park Bahçeler ve Fen İşleri  müdürlükleri çalışanlarından oluşuyor.

Başkan Cin, “Pek çok arkadaşımız saha görevi olmadığı halde, hiçbir beklentiye girmeden sahada çalışmak istiyor. Hepsini alkışlıyorum. Gerekmesi durumunda bütün personelimizin her türlü fedakarlığı yapacağını görüyorum. Koronavirüs ya da başka bir düşman, bu bilincin karşısında kimse duramaz. Hepsini aşacağız inşaallah.”

SAHA PERSONELİ NELER YAPIYOR?

Temizlik personeli Belediye hizmet binalarından aile sağlık merkezlerine, camilerden  parklara şehirdeki tüm toplu kullanım alanlarını ilaçlayıp ve dezenfekte ediyor. Zabıta ekipleri ise İç İşleri Bakanlığı Genelgesi kapsamındaki uyarıların işletmelerce dikkate alınıp alınmadığına dair denetim yapıyor. Sosyal Yardım personel ise Kaymakamlık öncülüğündeki Vefa Sosyal Destek Grubu kapsamında vatandaşlardan gelen  talepler doğrultusunda  gıda, sıcak yemek, alışveriş ve maaş çekme işlemlerine yardımcı oluyor.

YORUMLAR 11
  • Cengiz 3 yıl önce Şikayet Et
    Güvenlik çalışanlarda düşünülse iyi olur sayın başkanım
    Cevapla
  • Yaşar zorlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Tşk ederim ak yürekli başkanım sagolun var olun kahraman çöpçü kardeşlerimize yaptığınız destekten dolayı tşk ederiz ALLAH razı olsun...
    Cevapla
  • Dursun 3 yıl önce Şikayet Et
    3 gün önce erzak aldım ne iş yapıyorsunuz dediğimde antrenörüz destek veriyoruz dedi acaba bu iyi insan hocam da ikramiye alacakmı
    Cevapla
  • Gülmelek Durmuş 3 yıl önce Şikayet Et
    Pendik esnafinada yardım ne zaman ediceksiniz iletişim bilgilerini istiyosunuz ortada. dönüş yok esnafa da bir zahmet el uzatın batıyoruz .Sayın Ahmet Cin
    Cevapla
  • Osmanlı torunu 3 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun başkanıma kıymette bilmek lazım Değer verirsen değer görürsün Allah razı olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Bolat: Kamu kurumları İsrail firmaları ile ticaret yapmıyor
Seçim için hazırlıklar tamam! İlk önce o şehirlerin sonuçları gelecek